Iphone code vergeten geen itunes

Geplaatst op: 16.04.2019

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Oorspronkelijk geplaatst door timosha. Kies een manier om uw apparaat te wissen zodat u uw toegangscode kunt verwijderen:.

Ga naar de website van Apple ID. Als u de toegangscode voor een iPhone, iPad of iPod touch bent vergeten of als het apparaat is geblokkeerd Als u de toegangscode bent vergeten of als u een bericht ontvangt dat uw apparaat is geblokkeerd, volgt u deze stappen om uw toegangscode te verwijderen.

Meer tips en adviezen voor je iPad vind je hier. Als je een iPhone 7, 7 Plus of later hebt werkt het iets anders omdat je thuisknop geen fysieke knop is. Als het langer dan vijftien minuten duurt, wordt de herstelmodus uitgeschakeld en moet u stappen 2 en 3 opnieuw uitvoeren.

Helaas kan het gebeuren dat iemand de toegangscode is vergeten. Dit kan wel even duren.

Het apparaat wordt gewist, iphone code vergeten geen itunes, als dit is voltooid kun je het iDevice weer als nieuw instellen of een reservekopie terugplaatsen.

Zo los je het op. Dit is waarom dat soms zo is! Samsung Galaxy S9 Plus - net iets Het resetten van je apparaat zorgt ervoor dat de toegangscode is gewist. Alle verwachtingen op een rij iPhone Gebruik de identiteitscontrole via e-mail Selecteer achtereenvolgens 'E-mailverificatie' en 'Volgende'.

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Tenzij u een reservekopie hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, kunt u de gegevens op het apparaat op geen enkele manier bewaren.

Meld je aan

Tue Jan 20 Wat moet je doen als je jouw wachtwoord vergeten bent van je Apple ID en iCloud? OnePlus 6T — fantastisch Android-toestel met enkele kanttekeningen. Een backup die overschreven is, is weg.

Dit is waarom dat soms zo is. Houd beide knoppen nog ingedrukt tot je het scherm van de herstelmodus ziet met een kabeltje en een iTunes-icoon. Smartphone, tablet of convertible:

Deze moet je blijven inhouden, ook wanneer je het Apple-logo ziet. Als er niet automatisch een reservekopie wordt gemaakt, klik dan op de knop "Maak reservekopie". Reservekopien zorgen ervoor dat je je apparaat kunt herstellen zonder gegevens te verliezen. Zet je apparaat uit.

Met iTunes

Oorspronkelijk geplaatst door timosha Open iTunes en klik dan links op apps. Er is toen iets mis gegaan, wat is ons niet helemaal duidelijk, maar hij is gaan synchroniseren en heeft een standaard iphone geinstalleerd. Zorg dat je de laatste versie van iTunes hebt of probeer een andere computer.

Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Als je een iPhone 7, 7 Plus of later hebt werkt het iets anders omdat je thuisknop geen fysieke knop is? Zeer waarschijnlijk dus meerdere keren gaan synchroniseren Helaas kan het gebeuren dat iemand de toegangscode is vergeten.

Deze website maakt gebruik van cookies, iphone code vergeten geen itunes. Schrijf een review over deze tablet. Als dit niet het geval is moet je helaas het apparaart volledig herstellen.

Kies eerst een manier om uw apparaat te wissen

We sturen een verificatiecode naar het apparaat. Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt. Wacht tot het proces is voltooid. Je verbindt het toestel met je PC en wacht tot iTunes klaar is met synchroniseren. Sluit het apparaat aan op de computer waarmee u hebt gesynchroniseerd.

Gebruik deze methode alleen als laatst mogelijke oplossing. Bozz DH 11 september om Tenzij u een reservekopie hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, kunt u de gegevens op het apparaat op geen enkele manier bewaren.

Selecteer het tabblad Samenvatting in iTunes en klik op Herstel. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Sluit je apparaat iphone code vergeten geen itunes op een computer en open iTunes. Volg vervolgens de stappen om service in te stellen voor uw iPhone, iPad of iPod touch. Dus er wordt geen verbinding gemaakt met het internet, iphone code vergeten geen itunes. Jammer genoeg zul je alle gegevens op je iPhone kwijtraken als je je toegangscode volgens deze methode reset!

Hulp krijgen

Zo los je het op. Een aantal belangrijke gegevens — waaronder de toegangscode — bewaar ik in een beveiligde notitie, een notitie die via iCloud ook op mijn andere Apple devices te bereiken is d.

Hier adverteren - Advertise here. Zo niet zal je je apparaat volledig opnieuw moeten instellen.

Wanneer de pagina Mijn Apple ID wordt geopend, stelt u een nieuw wachtwoord in en selecteert u 'Wachtwoord opnieuw instellen'. Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren! Neem contact op met Apple Support als u het wachtwoord niet kortingscode ouwehands dierenpark rhenen hebt kunnen instellen met deze stappen.


Facebook
Twitter
Comments
Evren 24.04.2019 23:08 Antwoord

Samsung Galaxy Tab A Bas 28 oktober om

Serkan 26.04.2019 02:16 Antwoord

De beste nieuwe apps voor je tablet en

Norma 30.04.2019 10:43 Antwoord

Alle verwachtingen op een rij iPhone Mogelijk is dit product niet meer te koop.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.