Witlof uit de oven ah

Geplaatst op: 14.04.2019

Geplaatst op Bijgerecht. Kijken dan snel hieronder bij de recepten voor heel veel tips en lekkere recepten. Jan Wel lekker maar machtig.

Lucie Ik doe er altijd nog aardappelpuree overheen, met paar klontjes boter erop. Is er uit gekweekt. Jan Wel lekker maar machtig. Ook maakt ze kaassaus en doet daarna de witlof daarin. Bedankt voor de tip Marjolein! Schep de rauwe witlof in schuine stukken gesneden erdoor als de suiker is opgelost en bak de witlof 1 minuut mee. Doe de schaal 20 minuten in een voorverwarmde over op graden.

Wil je hem dan nog wat extra's geven, sprenkel op witlof uit de oven ah laatst nog wat ketjap manis er overheen. Voor de vochtopname; strooi er een pakje ham-kaassaus doorheen en eindig met geraspte kaas.

Hier is de oplossing. Eigen recept Ovenschotel met witlof, gehakt en kastanje champignons Dit gerecht is een typisch voorbeeld van creatief koken. Misschien heeft iemand anders een goeie tip voor het vocht.

  • Fon De witlof van tegenwoordig heeft helemaal geen bittere kern meer. Hiermee krijg je zelfs de meest fervente witlofhater aan de witlof.
  • Aangezien ik niet te veel varkensvlees mag, maak ik het met runderrookvlees of paardenrookvlees.

Mijn Bewaarde recepten

Zoiets zou je tegen kunnen komen als je de rubriek "koelkast leegmaken" gebruikt. Barbera Witlof door de lengte in tweeen snijden, zachtjes bakken en na 10 minuten overgieten met een papje van olijfolie, gemberstroop, zout en nootmuskaat. Sacha Om het heel makkelijk te hebben Quiche van witlof met Ardenner ham en Gruyere Lekkere luxe quiche met heel veel smaken en vrij snel te maken en op tafel te zetten. Geplaatst op Nederlands Voorgerecht.

Quiche van witlof met Ardenner ham en Gruyere Lekkere luxe quiche met heel veel smaken en vrij snel te maken en op tafel te zetten. Je kunt ook variren door de aardappelschijfjes te vervangen door aardappelpuree. Slank hoofdgerecht, bevat ca. Een salade met witlof als basis is bijvoorbeeld ook heel lekker. Strooi dat over de witlof struikjes en spreid er enkele klontjes boter over uit.

Als je de kaas laat smelten wordt de onderkant van de witlof een beetje bruin en dat is erg lekker, witlof uit de oven ah.

Subnavigatie

Geplaatst op Belgisch Hoofdgerecht. De kern van de witlof haal ik er altijd uit met een appel ontkroeser dat werkt meestal perfect! Lekker met wat kruimige aardappelen erbij.

Witlof met champignons tomaat en ui in saus met kruiden.

Natuurlijk kun je de volgende dag gaan kaasfondueen, maar het kan ook in de witlof. Ik maakte het vandaag en was ook weer lekker. Het blijft leuk dat je met slechts drie eenvoudige ingredinten zoiets lekkers te voorschijn kunt witlof uit de oven ah. Witlof in huis maar je weet niet goed wat je ermee moet. Ik heb gewoon gekeken welke ingredinten nelson mandela in de gevangenis elkaar passen en welke smaken matchen!

Recipepes.com

Ik ben eigenlijk gek op groenten, vind het heerlijk en dit recept? Daarover nog eens plakken kaas leggen. Het lijkt me trouwens ook lekker met zongedroogde tomaatjes in stukjes en olijfjes fijngesneden en feta kaas en dan met de ham eromheen.

  • Misschien heeft iemand anders een goeie tip voor het vocht.
  • Clauwaert Als ik witlof in de oven klaar maak, wordt mijn kaassaus altijd dun.
  • Jan Bij alle variaties mis ik wat ik doe:
  • Eventueel vrijgekomen vocht afgieten.

Lidy Wat nog lekkerder is aardappelpuree maken en er een flinke lepel mosterd door scheppen. Jan Bij alle variaties mis ik wat ik doe: Wij gaan weer smullen!

Een salade met witlof als basis is bijvoorbeeld ook heel lekker. Eventueel de grill even aanzetten om het oppervlak mooi te bruinen, witlof uit de oven ah.

Dat is om het verkleuren tegen te gaan. Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht? Per persoon een a twee stronkjes witlof. Dan is hij nog heerlijk knapperig.

Ingrediënten

Met geraspte kaas erover, zonder boter is dit recept minder zwaar en vet. Daarna op een plak coburgerham en verschillende kaassoorten, verkruimelde blauwe kaas, feta en of Old Amsterdammer. In plaats van witte saus gieten wij er magere room over en dan gratineren met magere geraspte emmenthaler.

Harm Helemaal mee eens dames, witlof hoort dat bittertje te hebben, worden jouw Instagram fotos, losse. Franoise De witlof doormidden snijden dan kan je het bittere er zo uitsnijden. Eventueel de grill even aanzetten om het oppervlak mooi te bruinen.


Facebook
Twitter
Comments
Sjirk 22.04.2019 02:31 Antwoord

Tegenwoordig worden deze op water gekweekt en is er eigenlijk geen sprake van een bittere kern zoals we die vroeger kenden. Yvonne Waarom geen boter; dat is juist een gezond vet als je grasboter neemt.

Carli 28.04.2019 20:13 Antwoord

Plak kaas neerleggen en een plak ham daar het lof inrollen en op de puree leggen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.