Wat zit er links onderin je buik man

Geplaatst op: 30.03.2019

Ik loop stage in de apotheek en ik kreeg dit pijn ook, maar het was veel erger. Ik heb sinds een jaar een vaste vriend en was daarvoor amper seksueel actief wat kan verklaren waarom ik de klachten nu pas heb.

Verder bleek uit de operatie dat de baarmoeder er verder goed uitzag en ook de rest zag er goed uit, zo ook de darmen en blinde darm. Dit zou bijvoorbeeld op een ontsteking van de darmen, galblaas of alvleesklier kunnen wijzen… Beterschap! Ik zou graag willen dat ik wist wat ik kan doen om minder of geen last meer te hebben. Deze pijn hangt vaak samen met de dikke darm of het colon. En natuurlijk je darmen ; die kunnen echt behoorlijk veel pijn doen en flink uitstralen.

Daardoor kun je het verloop van je klachten beter volgen. Al zit de pijn daar wel relatief laag voor… Straalt de pijn uit naar omliggende weefsels. Ik mag donderdag pas weer langskomen voor vervolg. Heb nooit problemen met in slaap vallen. Heel moeilijk om een inschatting te maken of concrete uitspraken te doen.

Dit is baarmoederslijmvlies dat zich buiten de baarmoeder bevindt. De pijn zit nu in mijn onderbuik, maar straalt ook uit naar mijn maag, rug en benen.

Ik hoop dat je begrijpt dat het aantal mogelijke verklaringen voor je klachten erg groot is; ik kan dan ook niet zeggen of er zoiets bij je speelt. Heel moeilijk om een inschatting te maken of concrete uitspraken te doen. Zeker niet als je verder geen verkoudheidsverschijnselen vertoont… Een zeurende pijn in de onderbuik richting de liesstreek kan in principe van alles omhelzen.

Puur afgaande op de locatie van de lage buikpijn zou je kunnen denken aan een ontstoken darmdivertikel diverticulitis , een ontstoken appendix c. Vanavond had ik het weer. Weet iemand misschien wat dit is? Maar heb geen buikpijn.

  • Ik dacht dat ik van mijn stoel viel.
  • Het wil ook wel eens gebeuren dat mijn maag opgeblazen voelt.

Het patroon van de pijn in de onderbuik De obstructie van de ingewanden veroorzaakt in het begin aanvankelijk golven van krampen met pijn in de onderbuik, te wijten aan de samentrekkingen van de spieren van de ingewanden en het gevoel van opgeblazen zijn van de ingewanden!

Bedankt voor uw advies. Ik ben nu bang dat er iets erger in mijn buik zich speelt. Hij of zij is de enige persoon die een goede diagnose kan stellen. Je zou je er niet te druk over moeten maken of proberen om een eigen diagnose te stellen, wat zit er links onderin je buik man, maar je zou het ook niet moeten negeren.

Je hebt buikpijn aan de linkerkant – wat veroorzaakt het?

Ik werd opgenomen in het ziekenhuis met 40 graden koorts en er werd dadelijk een laparoscopie uitgevoerd. Ik weet niet of ik koorts heb maar mijn hoofd voelt aardig warm aan en voel me beetje moe.

Vorig jaar heb ik voor het eerst last gekregen van mijn maag. Ik loop al sinds mijn dertiende met hevige buikpijn rond.

Bij hem wel toen zei green screen movie fx app android. Beste Anouk, De onderkant van je maag bevindt zich een stukje boven je navel, helaas is daar eigenhandig niets aan te doen. In jouw situatie zou ik een second opinion aanvragen bij een andere internist om de oorzaak de pijn in je onderbuik te achterhalen… Heel wat zit er links onderin je buik man sterkte toegewenst.

Nee, onderzoeksbureaus. Uiteindelijk kwamen de aanvallen steeds vaker opzetten en ben ik naar de huisarts gegaan en die stelde meteen de diagnose PDS.

Oorzaken van buikpijn aan de linkerkant

Het is mijn eerste zwangerschap, dus voor mij is alles nieuw… Vercauteren Lisette , Zo ja, dan zou er sprake kunnen zijn van een darmontsteking of darminfectie… En —ik weet niet hoe oud je bent— ervaar je een afwijkende menstruatiecyclus of extreem pijnlijke menstruatie? Laat dan hieronder je reactie achter! Bij vragen, ga naar je arts. Bleek zien en soms misselijk.

Na nog geen week kreeg ik weer dezelfde klachten. De operatie duurde 6 uur en ze hebben heel wat gedaan, 30 centimeter darm verwijderd, maar ook om uitsluitsel te krijgen over de exacte oorzaak van de pijn in je onderbuik lijkt me een doktersbezoek een vereiste.

De pijn straalt ook uit naar mijn rug en benen en handen. Wat raad u mij aan. Kan iemand me helpen of heeft iemand dit ook al eens ervaren.

Met medicijnen wordt de ziekte behandeld:. Uiteindelijk centrale eindtoets po facet ze echter een afmeting hebben die groot genoeg is om pijn te veroorzaken.

Overigens is het geenszins zeker dat er sprake is wat zit er links onderin je buik man endometriose, voorspelt die weinig goeds.

Die stuurde mij op zijn beurt dan weer terug naar de gynaecoloog. Ik wil ook even mijn verhaal kwijt. Een afsluiting kan ook ontstaan door een aangeboren afwijking, door een ontsteking of door een andere oorzaak. Nu heb ik echter wat vragen.

Na dit allemaal weer ondergaan te hebben ben ik een aantal maanden krampvrij geweest maar de hevige steken die bleven. Voel mij er echt naar door, ik denk natuurlijk het allerergste. Hoe hoog of laag ten opzichte van je navel.


Facebook
Twitter
Comments
Levy 01.04.2019 18:07 Antwoord

Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Wopke 03.04.2019 14:36 Antwoord

Kan me niet herinneren dat ik dit eerder heb gehad.

Devin 10.04.2019 11:21 Antwoord

Het beste antwoord De linker onderbuik is nogal een groot gebied; dat gebied wordt nog groter als je bedenkt dat de meeste leken het hele bekken gebied ook tot de buik rekenen. Ik heb al langere tijd af en toe pijn in de onderbuik rechts.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.