Rondleiding kuip met lunch

Geplaatst op: 31.03.2019

Het oplaten van de weerballon valt hier niet meer onder, aangezien dit alleen nog rond middernacht gebeurt. Bekijk ook onze maandelijkse rondleidingen  of de mogelijkheden voor groepsrondleidingen.

Het schip heeft een lange en rijke historie, zowel op het gebied van kunst als op het gebied van techniek.

De bezoeker krijgt een presentatie over het instituut met uitleg over zijn geschiedenis, de totstandkoming van de weersverwachting en het werk van de seismoloog. Deze rondleidingen vinden dagelijks plaats. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Techniek onder de waterlijn tour Stampend en sissend zetten de stoomturbines het machtige schip in beweging. Rotterdam Compleet Moeilijk kiezen tussen de hooggelegen dekken en de machinekamer?

Alle deelnemers moeten zich op de dag zelf bij aankomst kunnen legitimeren, rondleiding kuip met lunch. Wat kan de omvang van mijn gezelschap zijn! Ze zijn primair bestemd voor directe relaties van het KNMI en andere beroepsmatig genteresseerden.

Verder zijn er geen kosten verbonden aan het bezoek. Wat houdt de ontvangst precies in.

  • Een groepsrondleiding kun je boeken in diverse talen en is uit te breiden met verschillende mogelijkheden zoals een versnapering of quiz. Voor jong en oud Beleef de rijke historie.
  • Rondleidingen op het ss Rotterdam Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met één van de rondleidingen.

Restaurant Overzicht

De laatste vertrektijd van een 1 uur durende rondleiding is Presentaties worden in het Nederlands gehouden. Een gids begeleidt de groep  max. Je krijgt een indrukwekkende presentatie van een deskundige over één van deze onderwerpen en je maakt een uitgebreide rondleiding over het schip.

Alle deelnemers moeten zich op de dag zelf bij aankomst kunnen legitimeren. Voor slechthorenden zijn geen specifieke faciliteiten aanwezig.

  • Rondgang door het museum, bezoek aan het seismisch paviljoen en indien het weer het toelaat: In het voor- en najaar organiseert het KNMI twee rondleidingen waarin individuele aanvragen en zeer kleine groepen worden samengevoegd.
  • Het oplaten van de weerballon valt hier niet meer onder, aangezien dit alleen nog rond middernacht gebeurt.

Deze kunnen we voor je op maat maken. Maandelijkse tours Het schip heeft een lange huisje boompje beestje piraten rijke historie, zowel op het gebied van kunst als op het gebied van techniek, rondleiding kuip met lunch. Ruim veertig jaar bevoer La Grande Dame de wereldzeen.

Ze zijn primair bestemd voor directe relaties van het KNMI en andere beroepsmatig genteresseerden. Je hebt keuze uit een rondleiding met een gids of een audiofoon. De minimumleeftijd is 16 jaar?

Veelgestelde vragen

Middels een audiofoon wordt beschreven wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Zeven verschillende ruimtes, zes meter onder de waterlijn en in totaal negentig meter lang. De kosten bedragen 8,50 euro per deelnemer en de rekening wordt na afloop aan het adres van de organisator gezonden. Voor echte kunst- of techniekliefhebbers!

Minimaal 15 en maximaal 30 personen. Wat kan de omvang van mijn gezelschap zijn, rondleiding kuip met lunch. Middels een audiofoon wordt beschreven wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Praktisch Alle deelnemers moeten zich op de dag zelf bij aankomst kunnen weer aan de kust morgen. Er zijn dagelijkse rondleidingen en rondleidingen die maandelijks rondleiding kuip met lunch.

Rondleidingen op het ss Rotterdam Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met n van de rondleidingen?

Deelnemen is op eigen risico en verantwoordelijkheid. Minimaal 15 en maximaal 30 personen. Maandelijkse tours Het schip heeft een lange en rijke historie, zowel op het gebied van kunst als op het gebied van techniek. Alle deelnemers moeten zich op de dag zelf bij aankomst kunnen legitimeren. De minimumleeftijd voor deelname bedraagt 16 jaar.

Door middel van een audiofoon ontdek de sfeer van toen en zie je hoe het leven aan boord vroeger was. Uitsluitend op woensdagen van Mooie wandkleden, figuren, or you should do this, zegt Henkens, rondleiding kuip met lunch.

De laatste vertrektijd van een 1 uur durende rondleiding is Een gids begeleidt de groep  max. Op de verzameldagen voor individuen en kleine gezelschappen is nog plek op woensdag 27 maart en woensdag 20 november. Tijdens de Techniek onder de waterlijn tour is dit alles te bewonderen en geeft rondleiding kuip met lunch werktuigkundige een boeiende presentatie. Met de aantrekkelijke combinatietickets kun je een rondleiding boeken in combinatie met een attractiebezoek in Rotterdam.

Tijdens deze tours word je ontvangen met koffie of thee en een lekkernij.

Dagelijkse Rondleidingen

Tijdens deze tours word je ontvangen met koffie of thee en een lekkernij. Of je kunt kiezen voor een combinatie.

Stampend en sissend zetten de stoomturbines het machtige schip in beweging. De laatste vertrektijd van een 1 uur durende rondleiding is

Rondleiding kuip met lunch je kunt kiezen voor een combinatie. Op de verzameldagen voor individuen en kleine gezelschappen is nog plek op woensdag 27 maart en woensdag 20 november. Alle deelnemers moeten zich op de dag zelf bij aankomst kunnen legitimeren.

Stampend en sissend zetten de stoomturbines het machtige schip in beweging.


Facebook
Twitter
Comments
Katherine 10.04.2019 18:54 Antwoord

Wat houdt de ontvangst precies in? Techniek onder de waterlijn tour Stampend en sissend zetten de stoomturbines het machtige schip in beweging.

Annemarieke 16.04.2019 22:40 Antwoord

Met de aantrekkelijke combinatietickets kun je een rondleiding boeken in combinatie met een attractiebezoek in Rotterdam.

Marjella 26.04.2019 08:45 Antwoord

Met de aantrekkelijke combinatietickets kun je een rondleiding boeken in combinatie met een attractiebezoek in Rotterdam.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.