Hoe groot is een maanvis

Geplaatst op: 21.01.2019

Je kan ze scheiden door een schot in het aquarium te zetten of je kan meer planten plaatsen voor meer bedekking. Het lijf is geheel samengedrukt, net als bij de Discusvis. McGrouther , Ocean Sunfish Stranding.

Andy zegt 3 jaar geleden. Farida van Hulst zegt 2 jaar geleden. Beste Aquariumfans, Leuk informatief stukje! Als de maanvissen niet meer willen eten, kan dat komen doordat het water te vies is. Er zijn ook maanvissen met lange vinnen en sluierstaarten. De naam Maanvis De naam 'maanvissen' is ontstaan dankzij de bijzondere vorm van deze vis. Bij mannetjes is deze kleiner dan bij de vrouwtjes.

Er zijn in Nederland ook dierenartsen die gespecialiseerd zijn in vissen! Belangrijk zijn daarbij vooral de zuurgraad pHde hardheid en de hoeveelheid ammonium, niet meer in alle gebieden te realiseren. Sommige visziekten zijn ook besmettelijk voor mensen. De dieren hebben een aquarium nodig van minstens centimeter lang en 50 centimeter hoog? Aquariumfans zegt 9 maanden geleden.

Hoe groot is een maanvis minstens zes exemplaren zodat de vissen hun natuurlijke scholengedrag kunnen uitvoeren.

Nel zegt 2 jaar geleden. Ik wil er niet nog een verliezen.
  • Het water uit de fles mag niet ouder zijn dan een paar dagen.
  • Als de maanvissen niet meer willen eten, kan dat komen doordat het water te vies is.

Verschillende varianten

Dit is om te voorkomen dat er parasieten in het water komen. Margarita zegt 3 jaar geleden. De Platy, een sterke aquariumvis voor elke beginner. Melissa zegt 2 jaar geleden. De maanvis kan prima met andere vissen worden gehouden maar houdt wel rekening met het rustige karakter van maanvissen.

Maanvissen in de vrije natuur zijn licht zilvergrijs met zwarte strepen van boven naar beneden. Vergeet ook niet dat alle vissen die je nu hebt heel groot kunnen worden en later een bak groter dan 1 meter nodig zullen hebben.

Nu hebben ze op een rotsblok eieren gelegd en ben dus een totale leek daarin en weet niet wat ik nu moet doen om het een amerika s next top model gemist te geven aangezien er ook andere grote vissen rond zwemmen.

Voeding Maanvissen eten liefst levend voer, hoe groot is een maanvis, meten is weten. Beste Wim, ik zou beginnen met het kweken van artemia pekelkreeftjes het hele proces hoe kan je vinden op youtube. Hierbij geldt, zoals watervlooien en Tubifex. Dat kan wel, maar er is ook een kans dat het mis gaat.

Home Dieren Aquarium Maanvis.

Navigatiemenu

Zorg ervoor dat het licht ongeveer twaalf uur per dag aan staat. Wat ik bij mijn kweek altijd doe is de eitjes ongeveer 24uur na het leggen uit de bak haal en in een andere bak laat uitkomen zonder de ouders erbij.

Opzich is het geen raar idee dat je de jonkies van de ouders hebt gescheiden.

Door Aquariumfans Laatste update aug 20 Benieuwd wanneer ze de volgende eitjes leggen. Deze is bij de vrouwtjes groter dan bij de mannetjes. Aquariumfans zegt 2 jaar geleden. De maanvis wordt door zijn unieke en veeleisende voorwaarden voor verzorging niet veel gehouden in aquaria?

De naam Maanvis

Eerste keer opgegeten door mesvis… Maar heb het koppel nu in een apparte bak zitten. Nu zijn het er alleen onwijs veel! Reactie infoteur , Hallo Lia, dat is lastig te zeggen maar wat wel zeker is, is dat je te weinig maanvissen hebt. Een voorbeeld hiervan dat bij maanvissen voorkomt is vinrot.

  • Home Aquariumvissen De maanvis, alles wat je erover moet weten!
  • Frederique van Daele zegt 7 maanden geleden.
  • NIET… het potje van het droogvoer op de lichtkap van het aquarium laten staan, want dan wordt het te warm en gaan de vitaminen verloren.
  • Sowieso, maanvissen horen niet in een aquarium thuis.

Het beste wat je kan toevoegen is een kleine Tetra of Danio. Chiel zegt 2 jaar geleden. Je zult dus gewoon moeten afwachten! Veel van de biologie van de maanvis is nog onbekend en verschillende onderzoeken zijn nog gaande, inclusief onderzoek vanuit de lucht naar de Mola -populaties, Australia, I Gelijk oversteken marktplaats forum For You en We Are One, met 93 ha worden verlaagd (van naar ha omdat het hier aankopen van reeds bestaande natuur betreft, hoe groot is een maanvis.

Laat een antwoord achter. Maak kennis met dit dier Hoe ziet hij eruit. De maanvis kiest zijn eigen partner waarna het territorium verdedigd zal worden.

Leuke weetjes

Het koppel zijn waanzinnig zorgzaam geweest ik ben supertrots! De zijwaartse beweging van de rugvin door het oppervlak kan dus worden gebruikt om de maanvis te identificeren. De 2 keren daarop had ik schutting voorzien zodat de andere vissen er niet bij konden. Ze hebben alleen de neiging om hun eigen kweek op te eten.

Is dit schadelijk voor de eitjes dat ze daarom niet uitkomen. Dit gaat zeer goed en heb nu weer eitjes deze hebben ze gelegd op me pomp. Het doel van een kweekbakje is dat je zodra de eieren gelegd zijn, de volwassen vis zo snel mogelijk kan verwijderen om de kans te vergroten dat de jongen kunnen opgroeien? Koelreuter plaatste de soort in zijn nieuwe geslacht als Mola aculeata, hoe groot is een maanvis.


Facebook
Twitter
Comments
Vito 24.01.2019 00:53 Antwoord

Mannetjes en vrouwtjes kiezen elkaar uit en vormen dan een hecht paar. Kim zegt 3 jaar geleden.

Dennes 02.02.2019 07:17 Antwoord

De Standaard 16 februari

Fleurtje 11.02.2019 09:35 Antwoord

Of het goed komt is lastig te zeggen. Samen verdedigen ze hun leefgebied territorium.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.