Grootste pretpark van de wereld

Geplaatst op: 16.04.2019

Dit Disneyland park was de eerste in de reeks. Wil je wat meer van de rest van het park zien? Abenteuer Energie en Raumstation Mir zijn dan weer vaste exposities.

Geen pretpark, achtbaan of attractiebouwer is hem onbekend. Europa-Park heeft maar liefst vier waterattracties, vijf als je waterachtbaan Poseidon meetelt. Ook is het mogelijk om otters van dichtbij te zien en exotische vogels te voeren. Het enige pretpark dat in de buurt komt is Energylandia in Polen. Een overblijfsel van ons koloniale verleden? Het park is in gebouwd en biedt naast shows en attracties ook een dierentuin.

Optisch bedrog in Disney's Hollywood Studios. Toen de attractie opende in was hij uniek in de wereld. Of de Altdeutscher Jahrmarkt met enkele minuscuul kleine paardenmolens voor kleine kinderen. Passagiers nemen plaats in n van de vele vliegtuigjes.

Mag het iets meer zijn. Die laatste kan gevonden worden in het Ierse gebied, grootste pretpark van de wereld.

De meest opmerkelijke familieachtbaan van Europa-Park is zonder twijfel Arthur.

8. Universal Studios Singapore

Het park heeft een totale oppervlakte van maar liefst hectare en is gebouwd rondom het idee van een dierentuin. Van oude nostalgische taferelen is er echter geen sprake in Europa-Park.

Fluch der Kassandra in het Griekse themagebied laat zijn passagiers alle uithoeken van de kamer zien. Deze attractie staat in het Griekse themagebied.

Samen met hen gaat hij op zoek naar de leukste attracties voor de hele familie. In het Camp Resort kan je onder andere verblijven in een tipitent of in een blokhut.

Eurosat - CanCan Coaster is een in gerenoveerde indoor achtbaan met diverse speciale effecten. Neem dan de Panoramabahn.

Hierin dompelt het pretpark zijn gasten onder in Afrikaanse sferen waarin men oog in oog komt te staan met wilde dieren. Het treinritje brengt je langs grappige scnes van zingende en dansende dieren. In grootste pretpark van de wereld Italiaanse themagebied speelt dagelijks het Cabaret Italiano, zeker aan te raden? Euro Mir is dan weer een prijs elektrische auto verbruik spinning achtbaan die helemaal in het ruimtethema zit.

10. Disney’s Animal Kingdom, Orlando, Florida

Na de renovatie is het ook een VR achtbaan geworden. Het is een klassieke schommelboot zoals we deze kennen van heel wat andere pretparken. Europa-Park moest als gigantische etalage dienen voor alle attracties van Mack Rides. Fjord Rafting is een rapid river, of de ronde bootjes.

Neem dan de Panoramabahn! Na de renovatie is het ook een VR achtbaan geworden. Die laatste is trouwens enkel toegankelijk voor kleine kinderen. In Ed und die Piraten zie je hem op het podium met enkele vriendelijke piraten. Voor de attractie kan zelfs een replica van een Russisch ruimtestation gevonden worden.

Op het einde van een doodlopend pad. Het is een splash battle en dus uiterst geschikt voor kleine kinderen. Zo kan je in de Mercedes-Benz Hall regelmatig andere exposities vinden.

  • Toen het uiteindelijk toch Rust werd, bleef de naam Europa-Park gewoon behouden.
  • Na de geboorte van zijn kinderen besteedt hij in het bijzonder aandacht aan kinderpretparken.
  • In Traumzeit-Dom kan je dan weer terecht voor een sensationele °-film.
  • Deze houten achtbaan blinkt niet zozeer uit in baanverloop, maar des te meer in decoratie.

Het is natuurlijk niet alleen achtbanen wat de klok slaat. In het Italiaanse themagebied speelt dagelijks het Cabaret Italiano, maar er is genoeg te beleven. Hij neemt je mee door de wondere wereld van Arthur en de Minimoys, grootste pretpark van de wereld. Dit treintje vervoert je door vrijwel het hele pretpark. Dit park is de kleinste, zeker aan te raden.

Het Duitse themagebied heeft twee boottochtjes in de aanbieding; Marionnetten Bootsfahrt en Elfenfahrt. Nadat het bedrijf in het verzoek kreeg om een wagen te bouwen voor een orgel ging het balletje rollen.

De meeste sprookjes kennen we natuurlijk helemaal uit ons hoofd. Met kleine kinderen is het Märchenwald in Europa-Park zeker een bezoekje waard. Europa-Park heeft maar liefst vier waterattracties, vijf als je waterachtbaan Poseidon meetelt. De meest opmerkelijke familieachtbaan van Europa-Park is zonder twijfel Arthur.

Van die laatste heeft Europa-Park er zes. Europa-Park heeft er zes en verslaat daarmee vriend en vijand. Het Duitse pretpark heeft namelijk het grootste aanbod aan shows, attracties en andere activiteiten van Europa.


Facebook
Twitter
Comments
Eveliene 18.04.2019 03:14 Antwoord

Maar daar stopt het niet.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.