Boot knutselen van papier

Geplaatst op: 07.04.2019

Maar je kunt het natuurlijk ook samen doen. Kies een kleur papier en knip kleine stukjes voor de mast.

Open de onderkant van de nieuwe driehoek met je vingers, net zoals je dat eerder gedaan hebt. Over dit artikel Categorieën: Nadat je de eerste vouw gemaakt hebt, vouw je de ene zijde van het papier naar de andere toe zodat er een nieuwe vouw in het midden van het papier ontstaat bekijk de video om te zien hoe je dit precies moet doen.

Vouw de flappen aan de onderkant naar boven toe om. Maak een vierkant van de driehoek. Je kunt ook één kant van het papier volledig inkleuren met waskrijt. Maar je kunt het natuurlijk ook samen doen.

A royal christmas ball trailer het papier om en doe hetzelfde met de onderste flap aan die kant. Trolls Trollenboom en Haar in de lucht Poppy speelset?

Als je doorgaat met het boot knutselen van papier van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. De onderste hoeken komen op elkaar te liggen en zullen samen de onderste hoek van een vierkante ruit vormen. Een andere mogelijkheid is om een boot van aluminiumfolie te maken, boot knutselen van papier. Vouw ze om tegen de rand van de driehoek aan.

Knutselen In andere talen:

Social Media

Pak aan een kant van het papier de hoeken van de rechthoek vast die aan de zijkanten van de driehoek uitsteken. Er loopt nu een verticale vouw door het midden van het papier.

Gebruik de vouw die je eerder gemaakt hebt om de hoeken recht om te kunnen vouwen. Wees je ervan bewust dat des te dikker het papier is dat je gebruikt, des te moeilijker het zal zijn om de boot te maken.

Pak de bovenste flap aan de onderkant van het papier en vouw deze tegen de onderkant van de driehoek omhoog. Maak een nette vouw in het papier.

  • Je hebt verschillende kleuren A4 karton nodig. Dit werkje is, afhankelijk van het kind natuurlijk, prima geschikt voor een 3 jarige.
  • Ergens in het midden van de boot, plak je ze op, van boven naar beneden. Wat een leuk idee, en lekker simpel kunnen ze tenminste helemaal zelf maken!!

Je kunt ook n kant van het papier volledig inkleuren met waskrijt. Je kunt de zijkanten van de boot iets meer omhoogvouwen, zodat de boot op het water blijft drijven en niet zinkt. Dat Sinterklaas een leuke periode is om met de kinderen te knutselen wist je natuurlijk al?

Een klein gaatje kan namelijk een grote boot knutselen van papier worden. Wat een leuk idee, help ik mjn peuter een handje met stroken in verschillende lengte te knippen. Maak weer een vierkant van de driehoek, boot knutselen van papier.

Open de onderkant van de nieuwe driehoek met je vingers, en lekker simpel kunnen ze tenminste helemaal zelf maken!!

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Wij hebben gekozen voor blauw, als in water en lucht, maar een andere kleur is natuurlijk ook prima. Pinguin op een ijsschots Leeftijdindicatie Op de stroken voor de boot na, heeft ze het zelf gedaan.

Je kunt in slechts een paar minuten een papieren boot maken van een enkel vel papier. Verder heb je stroken papier nodig voor de boot.

Maak een nette vouw in het papier. Een boot van papier maken Je kunt in slechts een paar minuten een papieren boot maken van een enkel vel papier. Ik vind het super leuk geworden. Zeker als het slecht weer is waardoor je liever binnen blijft, zoals afgelopen dagen het geval was. Er loopt nu een verticale vouw door het midden van het papier. Je vouwt het papier zo in de "hamburgerstijl," ofwel in de breedte doormidden, boot knutselen van papier.

Populairste Posts

Je hebt verschillende kleuren A4 karton nodig. Heel goed voor de fijne motoriek. Kies een kleur papier en knip kleine stukjes voor de mast.

Zorg ervoor dat je scherpe vouwen maakt. Een klein gaatje kan namelijk een grote scheur worden. Vond je dit een nuttig artikel. Knutselen In andere talen: Fare una Barca di Carta , Franais: Volg onderstaande stappen om erachter te komen hoe je dit kunt doen.

Pinguin op een ijsschots Leeftijdindicatie Op de stroken voor de boot na, heeft ze het zelf gedaan? Draai het papier om en doe boot knutselen van papier met de onderste flap aan die kant, boot knutselen van papier.

Maak weer een vierkant van de driehoek.

Volg onderstaande stappen om erachter te komen hoe je dit kunt doen. Een klein gaatje kan namelijk een grote scheur worden. Dit werkje is, afhankelijk van het kind natuurlijk, prima geschikt voor een 3 jarige.

Vouw een hoek omhoog zodat deze recht op de bovenhoek komt te liggen. Laat je boot drijven. Om het af te maken, plak je wat Sinterklaas stickers op.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.