Juliana kinderziekenhuis den haag kno

Geplaatst op: 10.01.2019

Röntgenfoto van de buik Lawrence komt in het Juliana Kinderziekenhuis voor een röntgenfoto van zijn buik. Zijn moeder mag erbij blijven, maar gaat wel achter het scherm staan. Lawrence legt zijn pols op de fotoplaat Lawrence legt zijn pols op de fotoplaat.

Het prikken is klaar Als het klaar is, gaat het naaldje eruit en komt er meteen een gaasverbandje op. Ischa ligt klaar voor het onderzoek Ischa gaat op het bed liggen.

Als een foto wordt gemaakt moet je heel stil liggen, totdat je een pieptoon hoort. Zo ziet het scanapparaat eruit. Loopband Bij een inspanningstest ga je lopen op een loopband. Als deze lamp aanstaat mag ze haar ogen dicht houden.

Loopband Bij een inspanningstest ga je lopen op een loopband. Het apparaat is aan 2 kanten open. Daarna gaat het lichtje weer uit? Daarna wrijft de dokter met het apparaatje over de buik van Lawrence. Voor deze test wordt eerst een FlowVolume-meting gedaan.

Kleine kinderen mogen bij papa of mama op schoot zitten, maar daar is Ryan te groot voor. Pleister Tja, dit is een beetje een saaie pleister.

In het filmpje zie je hoe zo'n fietsproef gaat. Voor je op de loopband gaat hardlopen doe je eerst een flowvolume-onderzoek. In dit filmpje zie je wat hij moet doen. Een cadeautje Wel heeft Ryan een cadeautje verdiend. Later dat jaar volgt een tweede.

  • Het hoofd meten Eerst wordt uitgelegd en voorgedaan hoe je hoofd gemeten wordt.
  • Zo ziet het röntgenapparaat eruit Zo ziet het röntgenapparaat eruit.

Het bed kan omhoog en omlaag en in en uit het apparaat worden geschoven. Dit zie je op het beeldscherm Op het beeldscherm zie je de binnenkant van de buik.

Methacholine Bij een metacholine-onderzoek wordt de gevoeligheid van je luchtwegen getest. Met behulp van een lichtje wordt gekeken of Ischa goed ligt, juliana kinderziekenhuis den haag kno. Zijn moeder is bij hem.

Multidisciplinaire spreekuren

Het hoofd meten Eerst wordt uitgelegd en voorgedaan hoe je hoofd gemeten wordt. Maar misschien kijk jij liever even naar de TV.

De moeder van Lotte blijft tijdens het onderzoek bij haar. Verpleegkamer in Het duurt nog even, maar deze foto geeft een indruk hoe de nieuwe kamers in het Juliana Kinderziekenhuis aan de Leyweg er uit komen te zien.

Buisjes met gekleurde doppen De buisjes met de gekleurde doppen worden gevuld met bloed. Dan komt het prikje Dan komt het prikje. Lotte's hoofd wordt opgemeten met een centimeter en met een rood potlood worden streepjes op haar hoofd gezet? Hij is al groot, dus is een kale pleister ook wel goed. En kan naar voren en achter worden gekanteld?

Gerelateerde links

Daarom krijg je een koptelefoon op zodat je tijdens het onderzoek naar muziek of een verhaaltje kunt luisteren. En kan naar voren en achter worden gekanteld. Als deze lamp aanstaat mag ze haar ogen dicht houden. Het aantal bedden is enorm uitgebreid.

  • Pleister Daarna komt er een pleister op.
  • Het apparaat wordt ingesteld Ischa gaat op het bed liggen.
  • Hij wordt daarbij geholpen.
  • Het onderzoek wordt gedaan Als alle dopjes met draden goed zitten kan het onderzoek beginnen Tijdens het onderzoek is het belangrijk dat Lotte stil ligt.

Ze kan met Ischa praten; hij hoort haar via de koptelefoon. Bij dit onderzoek adem je een medicijn in waarmee de gevoeligheid hierop van je luchtwegen wordt getest. In het oprichtingsjaar worden 52 kinderen opgenomen en ontvangt de polikliniek bezoekers. Buisjes met gekleurde doppen De buisjes met de gekleurde doppen worden gevuld met bloed. Bij dit onderzoek doe je een aantal blaasoefeningen waarbij gemeten wordt hoe groot je longen zijn en hoeveel lucht er in je longen juliana kinderziekenhuis den haag kno als je helemaal hebt uitgeblazen!

De kamer met het rntgenapparaat In het Juliana Kinderziekenhuis wordt een rntgenfoto van de pols van Lawrence gemaakt. Hij heeft het goed gedaan. Als het onderzoek klaar is worden de dopjes van het hoofd van Lotte gehaald. Eberhard van der laan museum Doen je oren het goed, juliana kinderziekenhuis den haag kno.

Gerelateerde specialismen

Zo ziet de kamer eruit waar het onderzoek plaats vindt. Bodybox-onderzoek - Longfunctie Ryan doet een bodybox-onderzoek. Hoortest Doen je oren het goed? In het filmpje zie je hoe zo'n fietsproef gaat.

Bij het onderzoek mag een van je ouders mag naast het bed komen zitten. In dit filmpje zie je wat hij moet doen. Hiermee wordt gemeten hoe lang hij kan fietsen tot hij cht niet meer kan!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.