Hoe wis ik geschiedenis op samsung telefoon

Geplaatst op: 15.04.2019

Als je namelijk een website al een keer hebt bezocht zal je merken dat hij de tweede keer veel sneller laadt. De meeste browsers behalve de ingebouwde versie, kunnen in een beveiligde modus draaien. Hiermee open je een checklist van alle verschillende soorten items die kunnen worden verwijderd.

Al 8 jaar telecomspecialist. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris. Ook nu begin je weer met een schone lei. Vergelijk eenvoudig thuis vanuit je luie stoel.

Deze gegevens kan je in zijn geheel of afzonderlijk van elkaar verwijderen.

Het is overigens ook mogelijk om je browsergeschiedenis te wissen in het instellingenmenu. Het is niet nodig om altijd alles te wissen. Van iedere website die jij namelijk bezoekt worden gegevens opgeslagen. Een veel gebruikte app is CCleaner. Het is misschien nodig om naar beneden te scrollen om deze optie te vinden.

Hiermee voorkom je dat jouw gegevens in de verkeerde handen vallen. Hiermee zorg je ervoor dat niet iedereen die je telefoon gebruikt, toegang heeft tot alle apps. Bevestig vervolgens je opdracht door rechtsonder op 'Gegevens wissen' te klikken. Net zoals de internetbrowser van je computer, zal de browser van je Android-toestel een lijst bijhouden van de websites die je hebt bezocht.

Open de Chrome-browser en tik op de drie stipjes rechtsboven in het scherm. Het is overigens ook mogelijk om je browsergeschiedenis te wissen in het instellingenmenu.

  • Bevestig je opdracht en klaar is Kees.
  • Tijdelijke bestanden voor bijvoorbeeld updates die tijdelijk nodig zijn van Apps worden moeiteloos gevonden en ook apps die je al een hele tijd niet meer gebruikt komen vanzelf naar boven. Vond je dit een nuttig artikel?

Je smartphone geeft nu meer mogelijkheden en ook hier kun je nog meer ruimte schonen. Om dit te voorkomen is het beter om alles op je telefoon te versleutelen, tik je op Menu en daarna op "New incognito tab". Geschreven door Ren Dekker. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je de browser van het toestel gebruikt, hoe wis ik geschiedenis op samsung telefoon. Start met vergelijken Kies boerderij te koop enschede funda gewenste internet- en belbundel, voor je het wist.

Weet jij het antwoord?

Tik hierop om de opties van privacy-beheer te openen. Tik op de optie "Factory data reset". Tik op Clear om verder te gaan.

Dossier BKR bij telefoonkrediet. Nu is het veilig om de telefoon te verkopen of weg te geven. Tik op Clear om verder te gaan. Het is misschien nodig om naar beneden te scrollen om deze optie te vinden. Open het instellingenmenu van Android door op Settings te tikken in het beginscherm of de App Drawer.

Hiermee wis je alle informatie over de sites die je hebt bezocht. Vervolgens krijg je een compleet overzicht van de apps en kun je de app selecteren waarvan je cache wilt legen.

Vervolgens dien je de opdracht te bevestigen. Het leeg maken van je telefoon zal alle gegevens wissen, dus zorg dat je alles wat je wilt bewaren media, contacten, bestanden hebt opgeslagen op een andere locatie.

Je kunt er van alles mee: Hiermee wis je alle browsergeschiedenis van Chrome. Al 8 jaar telecomspecialist. Heb je een iPhone. Vergelijken Alle telefoons met abonnement Alle telefoons met onbeperkt internet en bellen Alle telefoons met goedkoop abonnement Alle telefoons met BKR-vrij abonnement Alle Sim Only abonnementen. Alles wat je moet weten over WhatsApp WhatsApp is een geliefde manier van communiceren geworden.

Weet je niet precies hoe dit moet.

Meld je aan

Vergelijk eenvoudig thuis vanuit je luie stoel. Tik op "Clear data" als je een selectie hebt gemaakt. René Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement.

Open de Safari browser en tik op de 'Bladwijzer'-knop, rechtsonder in het scherm. Tik op de afdeling Security.


Facebook
Twitter
Comments
Timotheus 24.04.2019 01:28 Antwoord

Je krijgt nog meer mogelijkheden als je voor de betaalde Pro editie kiest. Over dit artikel Categorieën:

Brahim 26.04.2019 10:22 Antwoord

Scroll naar beneden en selecteer "Encrypt phone".

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.