Radio zonder internet samsung

Geplaatst op: 19.02.2019

Ik gebruikte hem wel vaak op mijn vorige telefoon en nu doe ik hem daar op. We zijn je eeuwig dankbaar!

Ach… een moderne Smartphone met analoge radio is als een auto met trappers. Ik kom bijna nooit over mb.. Graag reacties van S4 gebruikers, BVD!

Maar ik heb dan ook onbeperkt internet ;P. Toen onthulde Samsung haar twee nieuwste high-end vlaggenschepen: Vreemde redenering hou je er op na.

Podcasts waren toen al voor mij de beste oplossing, since I always listen FM radio when I am on my way in the bus or tram, radio zonder internet samsung. Ow heb maar 1 abo. Jammer dat je een taalpurist bent l. Would be a strong dealbreaker for me, en dan vooral podkicker. Ja, die providers willen wel. Met een iPhone is dit niet mogelijk?

Ik gebruikt de radio iedere dag op mijn fiets van mijn oude galaxy i Msticc opgeflikkerd, radio is goed en nie iedereen is zon rijke kutflikker da ze ammel 4g kunne betalen. Ramp Heel kortzichtig van Samsung ik kom van een S2 en radio was een zegen..

Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Ook ik gebruikte de radio van de S2 zeker een uur per dag. Toen onthulde Samsung haar twee nieuwste high-end vlaggenschepen: Wie heeft er een suggestie? Dit geldt alleen voor de S7 smartphones met de qualcom chipset voornamelijk in USA.

Op de s3 4g zit ook helaas geen radio meer Als ik het had geweten had ik mij misschien wel bedacht. P den Braber zegt: Nu kan dat dus alleen weer via internet, maar online vertalen nederlands duits zinnen haal je zoveel data binnen dat je radio zonder internet samsung no time op je datalimiet zit.

Streaming with limited data plans is not an option!!. Het scherm van de Galaxy S7 Edge is echter een fractie groter -5. Daarvoor heb ik geen nieuwe gekocht.

Net binnen

Ik heb pas enkele weken mijn s4 maar heb er nu al spijt van ik gebruikte de radio zeer vaak Maar goed men moet overal geld aan verdienen tegenwoordig maar er dan een bestaande app van die je zelf kan installeren Slaat echt nergens op dat die functie er af is. Ik luister veel naar de radio en mijn volgende telefoon wordt een ander merk.

Waarom toch van die negatieve reacties van mensen die geen radio gebruiken. Hoewel de Samsung Galaxy S4 veel nieuwe features krijgt ten opzichte van haar voorganger, de Galaxy S3, is er één onderdeel dat níet meer aanwezig is:

Privacy en cookie gebruik Lees alles over ons gebruik van zogeheten 'cookies' en hoe we radio zonder internet samsung de privacy van onze bezoekers omgaan HIER.

Ik zou t niet missen. Zal er mee moeten leven voor de rest is het apparaat helemaal top. Ik gebruikte de radio altijd om bij in slaap te vallen en tegelijkertijd als wekker!

Nu kan dat dus alleen weer via internet, radio zonder internet samsung, maar dan haal je zoveel data binnen dat je in no time op je datalimiet zit. Wil niet veel zeggen maar waarom staan er dan bij jebroer ga maar vast slapen download specs zoals bij t-mobile dat deze wel fm radio heeft!

Radio luisteren via een app

Zelfs als je smartphone geen ingebouwde FM radio-chip heeft, kun je zonder problemen naar je favoriete radiozender luisteren. Streaming with limited data plans is not an option!!! Mijn vorige Samsung deed het wat dat betreft veel beter. Ik heb nog geen alternatief gevonden.

Voor S7 smartphones met de Exynos chipset voornamelijk EU geldt dit helaas niet. Als ik dat had geweten had ik toch radio zonder internet samsung s4 besteld……ben er vanuit gegaan dat dit tegenwoordig Toch een standaard feature is om een nieuw toestel!

Ik zelf heb straks een abbonement van mb bij tele2. Je kunt luisteren naar radiozenders van over de hele wereld, radio zonder internet samsung. Dat is dan weer jammer!

Ik zou t niet missen. Ik vind het maar stom dat er geen radio in zit in mijn toestel. Daarop hoor je een livestream van de uitzending van dat moment.

Meest gelezen

Een radio is toch niet meer dan vanzelfsprekend. Laten ze maar snel weer een radio app maken waarmee in zonder data kan beluisteren.

Telefoonabonnement info Op Telefoonabonnement.

Dat melden diverse Amerikaanse media. De fm chip zit er wel in. Houd er dan wel rekening mee dat dit een internetverbinding vereist.


Facebook
Twitter
Comments
Hazar 22.02.2019 22:26 Antwoord

Zoals FM radio dus. Weten of je de laatste software al hebt geïnstalleerd?

Tansu 01.03.2019 13:48 Antwoord

Is het de schuld van Samsung als jij te hard rijdt?

Abram 11.03.2019 08:01 Antwoord

Huawei met nieuw beeldscherm type in het wild gespot 30 november door Jasper van Wezel.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.