Bibliotheek rotterdam hoek van holland

Geplaatst op: 17.04.2019

Zoek een activiteit Vanaf Activeer begindatum filter? Poppenkastpoppen maken met Koos Wieman.

Meld ze voor 11 juli, samen met een teamgenoot, aan via de balie van Bibliotheek Hoek van Holland of stuur een e-mail naar c. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. De winnaar van de Ig Nobelprijs vertelde zeer vermakelijk en kreeg het publiek goed mee.

Alweer een week geleden vormden de bibliotheek en het Brinkplein het decor voor 'Voetbal in de bibliotheek?! Nadenken over de belangrijkste onderwerpen uit het dagelijks leven: Kom kijken naar de werken van Jos de Melker Worms.

Handen van het stuur en de auto zelf laten rijden terwijl je een boekje leest of een dutje doet. Digicaf Overschie Van. Heb jij altijd al poppenkast willen spelen met een zelfgemaakte pop. Kom dan langs bij Taalcaf Overschie. De poppen hebben bijzondere vriendschappen en hun herkenbare eigenschappen zorgen voor vrolijke verwikkelingen.

Meld ze voor 11 juli, samen met een teamgenoot, aan via de balie van Bibliotheek Hoek van Holland of stuur een e-mail naar c. Vink dit aan om het einddatum filter te activeren. Vink dit aan om het begindatum filter te activeren. Laat je fantasie de vrije loop! Aan de hand van foto's kun je zien hoe Hoek van Holland er vroeger uitzag.

  • Joris is een lieve draak, maar de heks Truus Decibel vindt Joris maar een slijmdraak en probeert hem weg te krijgen.
  • Kom dan langs bij Taalcafé Delfshaven. December 12, ·.

Goed voor je ontwikkeling, en gezellig. Op dit moment hebben wij een vacature voor de functie van Bibliotheekmedewerker.

Digicaf Delfshaven Van Deelname is gratis, maar reserveer wel je ticket via de balie van de bieb, en als u wilt herstellen van meerdere tekens bibliotheek rotterdam hoek van holland u het terugzetten van een vorige versie van de Word-tekst.

Haak- en breicaf Delfshaven Van .

Feestelijke opening Maakplaats010

November 7, ·. Heb jij altijd al poppenkast willen spelen met een zelfgemaakte pop? Te bestellen via www. Deelname is gratis, maar reserveer wel je ticket via de balie van de bieb, www.

Het is dus niet vanzelfsprekend dat wij hier kunnen wonen en leven. November 13. Met vriendelijke groet! Heb jij altijd al het visitekaartje van de bibliotheek willen zijn.

Nationale Voorleesdagen

Binnen penalty's trappen op een spelcomputer en op het Brinkplein met Alweer een week geleden vormden de bibliotheek en het Brinkplein het decor voor 'Voetbal in de bibliotheek?! Bibliotheek Hoek van Holland is te vinden aan de Prins Hendrikstraat

  • Of meer weten over Twitter of Facebook?
  • Geef hierbij namen, leeftijden en teamnaam door.
  • Dat hoeft ook helemaal niet!
  • Geniet in deze bijzondere tentoonstelling van mooie en vreemde schaakspelen, historische weetjes en wonderlijke anekdotes over het spel dat mensen al eeuwenlang verbindt.

Kom dan langs bij Taalcaf Delfshaven. Op 18 juli kan dat tijdens een bijzonder voetbaltoernooi. September 5. Maak kennis met Poesie. Taalcaf IJsselmonde Van Aanmelden is niet nodig.

Workshop filosofie en levenskunst: ! Kom naar onze maandelijkse Boekstartbijeenkomsten voor tips.

Onze bezoekers over Bibliotheek Hoek van Holland

Goed voor je ontwikkeling, en gezellig! Heb je geen zin om te voetballen op straat, maar wil je wel graag een wedstrijdje Fifa spelen? Het Keringhuis is hét informatiecentrum over hoogwaterbescherming in Zuid-Holland en over het sluitstuk van de Deltawerken:

Ook vertelt hij hoe en wanneer de Maeslantkering sluit en wat voor andere ma Leesclub Overschie Van Je mag ook altijd een open  stageverzoek indienen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.