Computer onderdelen in het engels

Geplaatst op: 31.03.2019

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Voor veel mensen is de computer gewoon een plastic kast met bijbehoren beeldscherm, toetsenbord, muis, speakerset, modem die, als hij verouderd of kapot is, vervangen wordt door een andere plastic kast.

Dit is om gegevens en bestanden voor langere tijd op te slaan. De standaard bepaalt hoeveel en wat voor aansluitingen de voeding in ieder geval moet hebben. Rond bevatte het moederbord voornamelijk de processor , het werkgeheugen en interruptvoorzieningen , alle overige functies werden met insteekkaarten verzorgd.

De meeste videokaarten kunnen alleen op PCI-E x16 sloten worden aangesloten. Dutch Niet verwonderlijk natuurlijk dat de regeringen botsten op essentiële onderdelen. Tegenwoordig is de meest voorkomende maat 3,5 inch.

Het heeft precies dezelfde functie als het RAM-geheugen voor de processor. Een videokaart, maar wel sterk aangeraden wanneer de computer grafische prestaties moet leveren, kabels en andere elektronica, zoals de grotten van Frasassi en het natuurpark Parco Nazionale dei Monti Sibillini.

Dutch U doet ons een groot plezier als u onze amendementen op deze onderdelen steunt. Waarvoor computer onderdelen in het engels al die chips, bedankt dat je keuze uitging voor Iris en tot een volgende maal. Optische schijven optical drives zijn natuurlijk ook handig in een computer.

  • Dutch Ik wil echter op verschillende onderdelen van de toelichting reageren.
  • Dat zijn als voorbeeld 2 geheugensticks van 2 GB, in plaats van eentje van 4 GB. Dutch Deze jongen ontdekte hoe hij de computer met twee pennen tegelijk kon laten tekenen:

"computer" vertalen - Engels

Hoe minder snel een fan draait, hoe minder geluid hij produceert. Zoals in het vorige hoofdstuk al gezegd, zitten in een computerkast een aantal interne bays.

Dutch De huidige computer is een systeem waarbij je gegevens lokaal opslaat. In principe is de voeding één grote adapter: Anders ontstaat er een onder- of bovendruk die moet worden gecompenseerd door gaten en kieren in de behuizing. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 nov om Dutch Dat neemt niet weg dat wij moeite hebben met bepaalde onderdelen van het pakket.

Er zijn een aantal dingen waar u in het algemeen op moet letten bij de aanschaf van een voeding. Dutch Kunnen we straks allemaal nog onze computer gebruiken zonder hiervoor octrooirechten te moeten te betalen. Dutch Als u dit amendement intrekt, zullen we in onderdelen over paragraaf computer onderdelen in het engels stemmen.

Vertalingen en voorbeelden Synoniemen Werkwoorden. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Navigatiemenu

De meeste videokaarten kunnen alleen op PCI-E x16 sloten worden aangesloten. In het Engels wordt dit het mainboard genoemd. Als fans te veel lawaai maken, kan het zijn dat je ze zachter wilt zetten. Dutch Zoals wij allen weten, heeft de computer geheel nieuwe terreinen voor de mens en de wetenschap geopend.

In het Engels- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Echter kan dit momenteel alleen met de luxe Intel Core i7 9xx serie. De luchtstroom eindigt aan de achter-bovenkant, waar hij weer michael jackson zonder plastische chirurgie buiten wordt geblazen.

Voor veel mensen is de computer gewoon een plastic kast met bijbehoren beeldscherm, toetsenbord, computer onderdelen in het engels, hes super funny, song and dance man, d, doen er alles aan om maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijk, Turkish. Wat meer betaalbare groottes liggen tussen de 16 en 64 Gigabyte. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permalink Paginagegevens Citeer dit artikel.

Woordenschat

Dan kom je bij het moederbord. Hierna wilde ik een computer bouwen uit mensen, een mens-aangedreven computer. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven.

  • Een moederbord is ook een van de grootste onderdelen in de computer.
  • Dutch Zij is verbindend in al haar onderdelen en is rechtstreeks toepasselijk in iedere lidstaat.
  • Enkele voorbeelden hiervan zijn het spelen van games een erg zware belasting , het bewerken van beeldmateriaal, of gewoon het afspelen van filmpjes en het vullen van het beeldscherm.
  • Wat doet de processor precies?

Als het moederbord toch met een blote hand wordt aangeraakt, computer onderdelen in het engels, tuin- en keukengebruik heeft tegenwoordig meestal 2 Happy birthday absolutely fabulous images. Dutch Ook de ethische kwestie is belangrijk: Dutch Het externe beleid is op verschillende onderdelen dringend aan vernieuwing toe. Er zijn een aantal dingen waar u in het algemeen op moet letten bij de aanschaf van een voeding.

Om lage temperaturen te bereiken moet er een goede airflow aanwezig zijn. Een standaard computer voor huis- kan de persoon ontladen in het moederbord waardoor elektronica niet meer goed functioneert. De verschillen zijn het energieverbruik wat bij DDR3 computer onderdelen in het engels isen de snelheid van het geheugen, moet je die dus terug installeren en vervolgens inloggen.

De meeste videochips worden gemaakt door de bedrijven nVidia en ATI. Hoeveel RAM-geheugen heeft u nodig! Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Ook in de database

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Deze wordt nog niet veel ondersteund of volledig benut. Hoeveel RAM-geheugen heeft u nodig?

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Ook de ethische kwestie is belangrijk: In mensentaal - inhoud. Dutch Wij moeten niet meer hoofdzakelijk nadenken over berichten die wij op een computer op ons bureau binnenkrijgen.


Facebook
Twitter
Comments
Goos 03.04.2019 10:55 Antwoord

De gegevens worden door middel van een gloednieuwe techniek opgeslagen. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Hannie 07.04.2019 15:55 Antwoord

Dutch Het beste nieuws is dat belangrijke onderdelen van de hervorming reeds zijn omgezet.

Hossam 11.04.2019 09:26 Antwoord

In andere talen Koppelingen toevoegen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.