Weeig gevoel begin zwangerschap

Geplaatst op: 14.04.2019

Wel meer dan een week te vroeg wat kan dit zijn? Ik ben normaal altijd regelmatig ongesteld. Als het goed is zien we dan voor het eerst het hartje kloppen.

Katie , Of heb je alsnog een test gedaan? Soraya1 , Gister was ong voor een paar uur en erna weer niks van morgen wederom hetzelfde. De pijn verdwijnt meestal ook weer redelijk snel.

Geraak er de kluts van kwijt: Enfin, proficiat trouwens nog. LaureProbeer de rust te bewaren en doe een test na je Niet Ongesteldheids Dag. Maar heb die week ervoor ook wel wat krampen gehad.

Fallon , De verschillende soorten pretecho's. Tips om je vruchtbaarheid te verbeteren Voeding Zwanger en misselijk Zwangerschapkwaaltjes Zwangerschapstesten Ziekenhuistas.
  • Tuurlijk moet je gewoon wachten totdat je nod, maar ben gewoon benieuwd. Benthe ,
  • En dan neem ik aan dat die symptomen nog niet gelden?

Ik heb de afgelopen strip 2 keer de pil te laat geslikt. Nou ja t zal er allemaal wel bij horen. Ik heb nu weer dezelfde symptomen terug als toen ik zwanger was. Nu moest ik pas dinsdag ongesteld worden, nu ben ik dat vanmorgen geworden maar vanmiddag was dit alweer weg… Daarbij komt nog dat ik echt bloed was aan het druppelen… Niet veel maar 5 druppels ofzo… Nu heb ik mijn mmoeder verteld dat ik een test heb gedaan.

Leen , Je geeft aan dat je bijna ongesteld moet worden, je bent er zo mee bezig dat door stress je menstruatie uitblijft.

Vraag anders even na bij je huisarts? Sinds twee maanden ben ik gestopt met de pil. Ben af en toe duizelig. Eet gevarieerd en laat koolzuurhoudende drankjes even staan?

Het duurt nu dus al bijna 2 weken. Hoi Sandra, Deze symptonen heb ik ook gehad de eerste paar weken van mijn zwangerschap, weeig gevoel begin zwangerschap. Ik ben wat bang om er met mijn vriend over te praten en het is te vroeg om een zwangerschaps test te doen hadden ze gezegd.

Ochtend ziekte

Ik ben nog geen 25 en voel me er best slecht om om op zo'n jonge leeftijd toch moeilijk zwanger te raken. Moii , Graag een snelle reactie. Reactie infoteur , Saar, Ik vermoed dat de huisarts het zekere voor het onzekere wil nemen.

Volgens de huisarts heb ik de kans om zwanger te worden zodra mijn eisprong is. Ik ben vandaag en gisteren ook veel vaker moeten gaan plassen! Zou ik zwanger kunnen zijn. In september heb ik een miskraam gehad, maar 1 nov is mijn menstruatie weer doorgekomen. Toch heb ik weeig gevoel begin zwangerschap een aparte honger, Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor The Script.

Niet menstrueren

Zou erg teleurgesteld zijn, want probeer al 2 tot 3 jaren zwanger te worden… Afwachten maar wat er morgen gebeurt. Er is een bloeding geweest op de 4de dag maar dat was dan ook 't enigste.

Dan heb ik steek aan mijn onderbuik de L. Pijnlijke borsten, wegblijven van de menstruatie, zeurende pijn in mijn onderbuik, s ochtends misselijk… Iemand advies?

Laatste 2 maanden ben weeig gevoel begin zwangerschap maar 1 dag ongesteld. Vermoed jij dat jouw buikpijn wordt veroorzaakt door iets ernstigs, Veel vrouwen voelen zelf aan dat er iets "anders" is.

Heb je intussen al een zwangerschapstest gedaan. Zou ik zwanger kunnen zijn. Toen bloeden is opgehouden 1! Reactie infoteurneem dan altijd contact op met je verloskundige of huisarts, 2003 vert. Ik had 4 dagen geleden test kuiken uit ei helpen maar die gaf negatief aan.

Wanneer de huisarts raadplegen?

Help, wat is dit? Reactie infoteur , Geweldig! De eerste 'echte' ongesteldheid kwam pas na 10 weken dus wij dachten dat het nog wel even zou gaan duren en hebben het losgelaten.

Andere vrouwen ervaren echter helemaal niets anders dan normaal. Als ik in de kleermakerszit zit heb ik echt pijn en ik weet niet waar het vandaan komt, weeig gevoel begin zwangerschap. DaphneDus geen bloeding wil niet zeggen dat het vruchtje zich niet ingenesteld heeft.


Facebook
Twitter
Comments
Dinesh 16.04.2019 08:35 Antwoord

Ben je intussen ongesteld geworden? Dp ,

Clifton 24.04.2019 22:14 Antwoord

Heb een normale cyclus van 28 dagen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.