Wat staat er in de koran over christenen

Geplaatst op: 03.04.2019

Valt de koran de bijbel aan, lastert de koran de bijbel of zegt de koran dat de bijbel achterhaald is? Sommige mensen beweren dat toen de koran naar de Thora of het Evangelie verwijst dat hij niet verwijst naar de boeken die joden en christenen hebben vandaag. Degenen die hun huizen verlaten ter wille van Allah, en dan sneuvelen of sterven, voorwaar voor hen zal Allah een goede voorziening verschaffen.

Bron" kunnen doneren via een bankoverschrijving. Linsky Wel een beetje slapjes, Linsky, om hier Lucky8 een beetje op te naaien bij zijn haatproza als: Ik ben er inmiddels achter dat de zogenaamde betrokkenheid niet meer dan een facade, cq, uitlaatklep voor frustraties is en als een legitieme manier om te schelden en te tieren beschouwd. Waarom zou het, gezien vanuit dit oogpunt, niet toegestaan zijn om die eigenschappen of talenten mooi te vinden en er iets van op te pikken?

De koran heeft alleen mohammed en die was niet zo aardig voor mensen met name de niet moslim en dan druk ik me nog vriendelijk uit. Vanuit westerse optiek is het zeker een fenomeen dat een half miljard islamitische vrouwen daar niet tegen in opstand kwamen. Het zijn de politici op het pluche die zich geen zorgen maken.

En laat jullie dochters niet trouwen met veelgodendienaars, ook al bevalt hij de veelgodendienaar jullie, pinkt af en toe een traantje weg bij een melige film en trekt bijna altijd een jurk aan als je op stap gaat. In dit laatste geval werd deze groep moslims weliswaar gegijzeld maar allicht door een fascistische groepsdynamiek systematisch naar extremistische standpunten gedreven, wat staat er in de koran over christenen.

Die moeten ze allemaal op een hoop gooien en verbranden! Koranisten geloven dat abrogatie van Koran verzen in geen geval mogelijk is. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

De bijbel wordt onderwezen om een bron van leiding te zijn voor joden en christenen en ieder die de wil van God wil weten, en daarom beveelt de koran joden en christenen aan hun Schrift te gehoorzamen en vraagt hen nooit om die te ontkennen. Als een moslim getrouwd is met een joodse of christelijke vrouw, dan zal hij voorzeker van haar houden. En tegelijk in het volgende vers wordt ook duidelijk hoe Allah met al diegenen omgaat die weigeren in hem te geloven:

Weet jij het antwoord?

Uit overleveringen leren we dat toen kalief Oethman ibn Affan rond de teksten verzamelde, men de hoofdstukken soera 's min of meer aflopend volgens lengte heeft gerangschikt. Dat onze habitat niet wordt vervuilt en vergiftigd en verkwanselt voor geld en macht?

En wat gij ook voor de zaak van Allah besteedt, het zal u ten volle worden terugbetaald en u zal geen onrecht worden aangedaan. Ze brengen precies datgene in de praktijk wat de koran hen voorschrijft en Mohammed heeft voorgedaan. In lengte is het vier vijfde van het Nieuwe Testament, zegt men, maar ik heb het niet nagerekend.

Maar de onrechtvaardigen vervingen het woord door een ander, dat niet tegen hen gesproken was.

  • Nu is het zo dat artikel 7 van de Nederlandse grondwet tot gevolg heeft dat iedereen mag achten wat hij of zij wil. Een typische reactie van een volledig geestelijk doorgeflipte islamaanhanger.
  • Grote delen van de politiek en de media weigeren hardnekkig een kritische discussie zonder taboes.

Er zijn toch geen rellen of brandhaarden in Europa. Het geven van onjuist onderwijs en het vergeten van wat zij van hun Schrift gehoord hadden:. Alleen de God van de bijbel zal over iedereen een oordeel vellen. Het ene moment werd slechts n vers geopenbaard, terwijl de inhoud van andere openbaringen uit meerdere verzen bestond. Ze kijken naar deze wereld. Deze reikten van kleine moordcommandos, roofovervallen via verdedigingsoorlogen tot aan expansieve veldtochten.

Navigatiemenu

Zo is het vrouwen niet toegestaan een 'ongelovige' man te huwen een moslimman mag wel een ongelovige vrouw trouwen , bij erfenissen ontvangen vrouwen minder dan mannen en in de rechtszaal is het getuigenis van een vrouw de helft waard van dat van een man: De profeet, vrede zij met hem, overleed in en in hetzelfde jaar werd Aboe Bakr as-Siddiq aangesteld als de eerste kalief.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Niet duidelijk Er zijn ook onderwerpen waarover de koran mogelijkerwijze wel iets zegt, maar niet erg duidelijk. Asjoera hidjra Mawlid Offerfeest ramadan Suikerfeest Personen: Evenals de gevolgen van de permanente tsunami van moslims met hun verderfelijke ideologie.

Sherpa 06 mei De Koran is niet chronologisch ingedeeld.

Eerste Koran

Dertien teksten over christenen en elf teksten over joden overlappend op deze site gevonden: Traditionele moslimgeleerden uit de islamitische wereld zijn het in grote lijnen eens over de ontstaans- en verspreidingsgeschiedenis van de Koran. Tevens kunnen we alleen maar concluderen dat onderstaande belofte van Allah bewaarheid wordt:.

Aap snel uit te breiden.

Deze eerste volledige schriftelijke koran moeshaf - verzameling landgoed bosch en duin wandelen ging na de dood van Aboe Bakr naar Omar ibn al-Chattab en na diens dood naar zijn dochter Hafsadie een van Mohammeds weduwen was.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Reeds ten tijde van kalief Omar begon men Koranscholen madrasa's op te richten. Iedere anders denkende wordt nadrukkelijk gewaarschuwd voor verzet: Allah kan wel meer willen! Zie de categorie Qur'an van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. In dit artikel zullen we onderzoeken wat wat staat er in de koran over christenen gehele koran over de joodse en christelijke Schrift zegt.

Over E.J. Bron

Het gekke is dat links niets doet als de islam ons dood wenst, onze dood predikt, en ons vermoord. Want de god van de moslims beloont al diegenen die sterven in de strijd: Goh, Lucky, jij durft!

Hun stelsel van normen en waarden is door proactieve indoctrinatie er zonder de minste moeite in in geslaagd zulke pogingen tot het aanwenden van redelijke argumenten bij voorbaat te doen mislukken.

Tot nu toe hebben we deze echter nauwelijks vernomen. Als de huidige geboorte- en immigratiecijfers zo doorgaan, zal Duitsland Europa. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.