Namen teefje cocker spaniel

Geplaatst op: 15.04.2019

Het is een goede vriend die je met een bepaalde zachtheid moet benaderen. Hou mij op de hoogte bij reacties.

Ze kunnen tot op hoge leeftijd behoorlijk eigenwijs en speels zijn. Hallo ik heb ook een cocker spaniel van nu 22 weken en deze is helemaal zindelijk heel af en toe nog wel eens een plasje in huis maar dat is meer omdat we zelf niet op haar signalen letten ze blaft als ze uit moet Heel veel belonen als ze het buiten doet heeft bij ons geholpen ze was met 4 maanden zindelijk.

Teefjes schijnen feller te zijn vooral tegen andere teefjes ,maar volgens mij maakt het bij een cocker spaniel niet heel veel uit. Wij hebben echter een ander "probleem"Als onze hond los loopt krijgen wij hem bijna niet terug. Gelijk aan de tabletten van de dierenarts.

Ellen Overmars geplaatst op 22 januari Men moet hem met geduld en begrip behandelen. Chantal geplaatst op 24 augustus Hoi, Ook namen teefje cocker spaniel heb cocker spaniel wel kruising met iets anders nu 19 weken en is moeilijk zindelijk te krijgen, anders gaat hij zich vervelen.

Dit ras heeft een prachtige vacht die ofwel plat, of licht golvend is, namen teefje cocker spaniel. En groeit ook niet echt weegt niet veel. Ook zijn intelligentie moet worden uitgedaagd, maar we willen liever niet inleveren op onze levensstandaard.

Heb begrepen dat we geduld moeten hebben. Blijkt ze een blaasontsteking had.
  • Toen ging ik vol overtuiging voor een reu.
  • Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond. De ogen moeten dagelijks worden schoongemaakt.

Welke naam kiest u voor uw nieuwe pup?

Dit ras heeft een prachtige vacht die ofwel plat, of licht golvend is. Jacqueline Offline Platinum Cocker Berichten: Als je toch een hondje wilt, raad ik je aan om dit via een goede fokker te doen.

Hij is nu bijna 3 jaar. Je moet hem ook levendig houden.

Opvoeding Het is belangrijk de Cocker met een zachte hand, maar ook consequent op te voeden. Wij hebben reutjes gekozen omdat we erg tegen de loopsheid op zagen. Michele Offline Platinum Cocker Berichten: Op deze pagina staan goeie tips en zeer goeie boeken over het opvoeden van de pup, namen teefje cocker spaniel. Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap namen teefje cocker spaniel een heerlijk leven samen met je hond.

Wel boos zijn maar niet te boos zijn.

Boekjes met hondennamen

Minstens een keer in de week een paar uur door het bos sjouwen, niet op de paden blijven maar gewoon echt erdoor heen is een groot feest voor een cocker.

Je bericht is geplaatst. Trimmen is nodig om haar op een goede lengte te houden. Matien Sauron geplaatst op 14 maart

Zowel teef als reu kan dominant zijn of fel, namen teefje cocker spaniel. Rasbeschrijving van de Cocker Spaniel. Vroeger hadden wij altijd reuen die niet tegen banken plasten of rijden hoor maar mijn teefje van 4,5 mnd doet dat wel bij bas: Anika geplaatst op 11 juni Hij wil niet luisteren als wij hem roepen.

Met welke letter begint de naam?

Ben benieuwd waarom jullie voor een reu of een teef gekozen hebben en wat de voordelen hiervan zijn? Ze eet redelijk maar groeit niet. Ken 2 mensen die in Friesland bij een particulier een eng. Nu nog duimen dat er puppies komen: Plaats advertentie Zoek je vanwege omstandigheden een nieuwe baas voor je hond?

Ze willen niets liever dan de hele dag achter hun baasje aan lopen, namen teefje cocker spaniel. Michele Offline Platinum Cocker Berichten: Rasbeschrijving van de Cocker Spaniel. Heb de advertetnie op marktplaats bekekn. Wellicht ook een idee voor he. Het is namen teefje cocker spaniel belangrijk om jonge kinderen te leren hoe ze een Cocker moeten benaderen en mee omgaan? Vind deze advertentie vrij onpersoonlijk,je weet niet met wie je te doen hebt. Stuur deze dan in.

Temperament

Sommige fokkers menen dat de meerkleurige Cockers iets slimmer en temperamentvoller zijn en iets meer een allemansvriend. Ga maandag ook bij een kennel hier in de buurt kijken: Zijn slim en ook wel behoedzaam.

Ik heb een cocker spaniel van 4 jaar het is gewoon verschrikkelijk. Met rustig benaderen en geen stress en regelmatig uitlaten hebben wij haar binnen 11 weken zindelijk. Gehoorzaamheid cursussen worden aanbevolen voor dit speelse ras.


Facebook
Twitter
Comments
Norma 23.04.2019 12:11 Antwoord

Het is daarom belangrijk om jonge kinderen te leren hoe ze een Cocker moeten benaderen en mee omgaan. Ben benieuwd waarom jullie voor een reu of een teef gekozen hebben en wat de voordelen hiervan zijn?

Serge 01.05.2019 11:18 Antwoord

Je bericht is geplaatst. Zowel teef als reu kan dominant zijn of fel.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.