Wasmachine maakt veel lawaai

Geplaatst op: 15.04.2019

Als de machine hier aan zit, krijg je slijtage problemen en is het niet rendabel de machine te laten maken. Het is moeilijk een advies te geven of het rendabel is om dit apparaat te laten repareren.

De vraag kan niet meer worden beantwoord. Op en neer bewegen lukt niet, wel rechts naar links, en voor naar achteren. De monteur vroeg pas na het vinden van het lek, nadat hij de druk had opgevoerd, waar mijn CV ketel zich bevond. Onze bosch wasmachine 7 jaar oude maakt heel veel geluid tijdens het centrifugeren.

Het is een candy wasmachine. Ik kijk vanavond even en zal dan ook al je vragen beantwoorden. Ik heb Candy ook even geraadpleegd en zij zeggen dat bij geluidoverlast altijd de lagers stuk zijn, ongeacht of er speling is.

De wasmachine draait het hele programma tot aan het centrifugeren goed. Schroef de plaat aan de achterkant van de wasmachine los; 3: De handdoek zal water absorberen en in gewicht toenemen. Als deze dan vast plakt aan wasmachine maakt veel lawaai zijkant van de trommel, zal het een asymmetrische belasting creren.

Er zit dan een object tegen de trommel. Pagina 1 van 1.

Om de poten te stellen moet u eerst de borgmoeren losmaken, alvorens u de poten kunt stellen.
  • Het is een candy wasmachine. Lawaai tijdens centrifugeren van mijn Bauknecht wasmachine.
  • Hangt de trommel in het midden van het deur gat en als je de trommel draaid blijft dit dan ook zo?

Uw wasmachine maakt herrie?

Alles bekeken aan de binnenzijde van de machine, en uiteindelijk bleken de voetjes van de schokbrekers te bewegen tijdens het lawaai.

Nieuw onderwerp Reageren Keestramper Geregistreerd op Berichten: Tijdens het centrifugeren zal de wasmachine vaak het meeste herrie maken. Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:.

Geef hem een wasbeurt met een machine reiniger anders treed het probleem binnen kort weer op. Henk op 26 Oktober , Keestramper op 26 Oktober ,

  • Als de machine leeg is en je draait de trommel dan hoor je een schurend geluid. Als de wasmachine een afwijkend geluid maakt kan dit verschillende oorzaken hebben.
  • De wasmachine moet volledig waterpas staan, dus gebruik een waterpas en zorg dat u net zo lang bijstelt totdat u tevreden bent.

Wasmachine Zanussi is stuk. Gasblok kapot na installatie slimme meter. Alvast bedankt voor de tijd. Je hebt hiervoor nodig een waterpas en de meegeleverde sleutel, wasmachine maakt veel lawaai. Bij achterplat demonteren zag ik al gelijk dat het mis was een gat in de plastic trommel wand.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Zitten deze nog vast? Een monteur kan aan het geluid snel afleiden wat het probleem is. Wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren. Er zijn eenvoudige stappen die we kunnen nemen om wat aan die lawaaiige wasmachine te doen.

Kosten hangen af van het merk. Er zou wat als afvallen echt niet lukt tussen de trommel en kuip kunnen wasmachine maakt veel lawaai, dan kunnen de lagers van de machine aan vervanging toe zijn, wasmachine maakt veel lawaai, misschien kunt u dan zien of er iets tussen zit.

De setup kwam niet verder dan het land nederland maar ik kon geen frequentie ingeven. Ze kunnen snel bepalen of n van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is. Ik denk dat de lagers stuk zijn. Bij achterplat demonteren zag ik al gelijk dat het mis was een gat in de plastic trommel wand!

Wasmachine Koelkast Vaatwasser Wasdroger. ForumEmperor - 26 nov. Marynen wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren.

Een hoog geluid is vaak een probleem met de lagers Vervang de lagers, wasmachine maakt veel lawaai. Haal de pulley van de trommel as af door de bout losdraaien en pulley eraf te trekken; 5: Haal de opsluitplaat die voor de trommellagers zit weg als deze aanwezig is ; 7: De wasmachine maakt veel lawaai hangt in midden en ik kan deze alle kanten op bewegen.

Pap Geregistreerd op Berichten: Er komt een gigantische herrie uit de trommel! Wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren!

Klusadvies: Wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Home Adviescentrum De wasmachine maakt veel lawaai. Ik kijk vanavond even en zal dan ook al je vragen beantwoorden. Ook kan de trommelkruis gebroken zijn dan schuurt de trommel tegen voor kant van de bak.

Pap Geregistreerd op Berichten: Schroef de plaat aan de achterkant van de wasmachine los; 3: Henk op 26 OktoberAEG wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren.


Facebook
Twitter
Comments
Wulfert 17.04.2019 10:12 Antwoord

Alles bekeken aan de binnenzijde van de machine, en uiteindelijk bleken de voetjes van de schokbrekers te bewegen tijdens het lawaai.

Darwin 23.04.2019 04:46 Antwoord

Niet veel viezigheid gezien.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.