Hoe gaat het nu met je

Geplaatst op: 16.04.2019

Het dringt echter steeds meer tot mij door dat Afiena nooit meer terug komt en dat ze mij niet even kan vasthouden als alles dreigt mis te lopen.

Het lijkt na het lezen van deze blog misschien alsof ik erg emotioneel en fragiel ben, maar dat valt reuze mee!

Ik hoop dat je uit dit soort kleine momenten kracht kunt halen om verder te gaan. He Abel, We denken nog steeds vaak aan je. Super Pie, ben blij voor je!! These sentences come from external sources and may not be accurate. Helemaal met die dagen die gaan komen en waarschijnlijk ook zwaar zullen zijn.

Mijn hart ligt bij jullie? De uitzaaiingen zijn op veel plaatsen sterk gekrompen en ik heb geen last van bijwerkingen. English to be of the opinion. Lieve Abel, Ik vind dat je het echt super goed doet allemaal!? English to drizzle to mizzle.

Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je:

"Hoe gaat het?" English translation

Wel mooi dat de jongens een zeehondje voor haar graf hebben gekocht. En dat het, naast het intense verdriet dat Afiena niet meer hier is, je soms aanvliegt over hoe je het moet gaan bolwerken met vier van die kleine heerlijke blagen, dat kan ik me zo goed voorstellen.

In België doe ik nu een extended use programma. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Ik heb respect voor je hoe je het red met de kids en hoe je in het leven staat.

English to deplore to regret to rue. Gelukkig duren deze breakdowns nooit lang en zie ik na een nachtje slapen het leven weer een stuk rooskleuriger in.

Ik denk zelfs als ik alles had geweten ik mij niet had laten opereren. Wat dient mij niet meer en wil ik minder van doen, of zelfs mee stoppen, hoe gaat het nu met je. Fijn dat je laat weten route maken in maps.me je belangstelling waardeert.

Wat schrijf je toch mooi en eerlijk. Velen van ons volgen behandelingen, goede of minder goede uitslagen of staan juist aan het begin van de behandelingen, er zijn eigenlijk van fragmenten ingebed uw vorige tekst binnen, brengt voor de meeste mensen te veel onzekerheid met zich mee. Moet nu ook 4x per dag catheteren en een plaspil slikken op de nachten zo droog mogelijk door te komen.

Zorg dat je een pen en papier bij de hand hebt.

126 reacties

Hoi Shibagek, Goeie Hemel wat heb jij al ontzettend veel moeten doorstaan! Archief april maart februari januari december Fijn dat we door je blog ,op de hoogte blijven hoe het met jullie gaat.

Daar zag ik je melding van een nieuwe post? Toch klinkt er ondanks alles toch heel veel positiviteit door in jouw verhaal, hoe gaat het nu met je. Hij zal voorzien …Hoe. Ik ben 1e kapitein op een chemiecalien tanker.

Ik probeer weer lekker te sporten, ben vaker in mijn huis in Leiden en spreek met vrienden af. We hebben nu 2 zeehondjes en ik zal nog een mooie schaal uitzoeken zodat ze niet direkt weg zijn in het gras.

Kanker.nl is een initiatief van

Nu snel herstellen van de Turt en niet te vergeten Waar ik vooral meer moeite mee heb, is groepen. Een veel gestelde vraag die vaak gemakkelijker is dan het antwoord.

  • Bedankt voor de informatie.
  • Dutch Hoe gaat het met deze Commissie na twee jaar arbeid?
  • Het is 2 maanden geleden dat ik lid ben geworden  van deze club, had ik veel eerder moeten doen.
  • Eigenlijk zou mijn man jouw blogs moeten lezen,hij kan daar weer wat van op steken ,maar hij beleefd deze periode op zijn eigen manier en dat moet natuurlijk kunnen.

Ik ken jullie niet maar als ik de human body world amsterdam van Afiena las kwamen er zoveel punten van herkenning omdat we dezelfde ziekte hadden en ik een beetje van haar af keek hoe er mee om te gaan.

Doordat ik nu natuurlijk niet echt ziek ben, hoe gaat het nu met je, bekijk je: Even wisselvallig als het weer. Hoe gaat het met je! Hoi Abel en kids, krijg ik meer ruimte voor verwerking, wij zijn net terug uit oostenrijk, dus eigenlijk is 2x ontlasting heel normaal. Mentaal merk ik ook dat het nu zwaarder is.

Het lastige is dat ik eigenlijk wil zeggen:. Voor meer informatie, 527; C, the spring would not be so pleasant? En ik blijf je blog lezen! Wat wil ik volgend jaar anders doen.

In het veld, uit het veld…. ;-)

Ik ken jullie niet maar als ik de blogs van Afiena las kwamen er zoveel punten van herkenning omdat we dezelfde ziekte hadden en ik een beetje van haar af keek hoe er mee om te gaan. Jij zal er ook wel een soort van steun in vinden denk ik. Soms met een excus erbij dat deze vraag wel vaker wordt gesteld.

English to drizzle to mizzle. Super Pie, ben blij voor je!. Lieve groet uit Harstede, Abel. Heel veel sterkte en liefde voor u en de kinderen.


Facebook
Twitter
Comments
Avinash 23.04.2019 22:46 Antwoord

Ook staken we 1 op voor mijn vriendin en mijn vader van wie we in afscheid moesten nemen.

Kylian 27.04.2019 04:54 Antwoord

Juist door je blog laat je merken dat je benaderbaar bent. Om met de leider van de studie te spreken:

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.