Apple agenda synchroniseren met outlook

Geplaatst op: 11.04.2019

Als u niet wilt dat de tijdzone automatisch wordt aangepast, kunt u dit wijzigen in de Agenda-instellingen op uw apparaat. Klik op het tabblad Accounts  Delegeren. Estados Unidos - Español.

Controleer of de pc  aan de systeemvereisten voor iCloud voldoet. Verwijder de vinkjes voor alle agenda's. Bedankt voor uw feedback. Bekijk meer informatie over hoe je het besturingssysteem van je Apple-computer kunt vinden  of het besturingssysteem van je computer kunt updaten.

Als u geen berichten met uw iCloud-e-mailadres kunt versturen of ontvangen, volgt u deze stappen:. Controleer de internetverbinding Probeer  apple.

Een activiteit verwijderen Open Agenda. Klik op OK om door te gaan. Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. U moet een icloud. U kunt als voorzorgsmaatregel ook een back-up maken van uw Outlook-gegevens voordat u begint. Als eerste nieuwe functies krijgen.

De export wordt direct gestart, tenzij een nieuw Outlook-gegevensbestand.

Bedankt voor uw feedback.

Klik in iTunes in het linkerdeelvenster onder apparaten , kies het pictogram voor uw apparaat. Als u exporteert naar een bestaand Outlook-gegevensbestand. Wanneer het dialoogvenster Outlook-gegevensbestand maken wordt weergegeven, typt u het wachtwoord in de vakken Wachtwoord en Bevestig uw wachtwoord , en klikt u vervolgens op OK.

Kies de map die u wilt exporteren. Contacten Outlook importeert alleen de eerste contactpersoon uit een vCard-set. Help Agenda synchroniseren met een telefoon of tablet Afspraken importeren in Google Agenda Synchronisatieproblemen met de Google Agenda-app oplossen Google Agenda-afspraken bekijken in Apple Agenda Je Google-agenda exporteren Je agenda synchroniseren met programma's op je computer Problemen bij het importeren oplossen.

Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was?

En als u dubbele apple agenda synchroniseren met outlook ziet,  helpen we u deze ook te verwijderen. Gebruik 'Vernieuw agenda's' op het tabblad 'Accounts' om te kiezen hoe vaak je Apple Agenda en Google Agenda wilt synchroniseren. Net zoals bij agenda's en contacten moet u de herinneringen invoeren in het onderdeel 'iCloud' van Taken in Outlook.

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Bedankt - laat ons weten hoe de uitdaging ulvenhout vacature u beter van dienst kunnen zijn.

Schakel het selectievakje Inclusief submappen in om ervoor te zorgen dat alles Agenda, Contactpersonen en het Postvak IN in het account wordt gexporteerd en kies Volgende, apple agenda synchroniseren met outlook. Als e-mails niet tussen apparaten worden gesynchroniseerd Als u merkt dat u e-mails in de postbus Inkomend op al uw apparaten moet wissen, worden uw e-mails mogelijk niet gesynchroniseerd tussen uw iOS-apparaat en iCloud voor Windows.

Was deze informatie nuttig?

U kunt de standaardagenda instellen op uw apparaat of op iCloud. Contactpersonen Schakel het selectievakje Contactpersonen in het adresboek synchroniseren en vervolgens de contactpersonen selecteren die u wilt synchroniseren. Verplaats het bericht van de postbus Uitgaand naar de map 'Concepten' of verwijder het. Als u meerdere agenda's wilt selecteren, houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u op de naam van elke agenda klikt.

Open de app Instellingen op je iPhone of iPad. Ook als u Outlook afsluit, wordt de synchronisatie voltooid. Tool Delegeren Als je de tool 'Delegeren' in Apple Agenda gebruikt om te synchroniseren, werkt Agenda-synchronisatie alleen als je die tool uitschakelt.

Typ een bestandsnaam en klik op OK om door te gaan. Outlook-contactpersonen en notities met MobileMe synchroniseren.

Meer informatie

Als u de gezinsagenda niet wilt delen, kunt u zich daarvoor rechtstreeks op uw apparaat of via iCloud. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Typ een bestandsnaam en klik op OK om door te gaan. Open iCloud voor Windows en vergelijk met uw andere apparaten om dit te controleren.

Zie de documentatie voor uw specifieke model voor meer informatie. Volg de deze stappen in Outlook  of hoger om van iCloud uw standaardaccount te maken:. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Open de Agenda-app op je iPhone om je Google Agenda-afspraken te bekijken, apple agenda synchroniseren met outlook. Mon Apr 02 Synchroniseren Dit doet Agenda Schakel het selectievakje synchroniseren iCal-agenda en vervolgens selecteert u de agenda's apple agenda synchroniseren met outlook u wilt synchroniseren. U kunt configureren welke items worden gesynchroniseerd tijdens een eenmalige instellen proces. U kunt alleen activiteiten verwijderen die u zelf hebt aangemaakt.

Agenda, Contacten en Herinneringen

Bekijk bij 'Actieve invoegtoepassingen voor toepassingen' de lijst met invoegtoepassingen. Wanneer je de app opent, worden al je afspraken gesynchroniseerd met je computer. Was deze informatie nuttig? Als u de taken niet in het onderdeel iCloud invoert, worden deze niet overgezet naar iCloud.

Costa Rica - Espaol. Als u exporteert naar een bestaand Outlook-gegevensbestand? U kunt als voorzorgsmaatregel ook een back-up maken van uw Outlook-gegevens voordat u begint.


Facebook
Twitter
Comments
Marciano 16.04.2019 03:58 Antwoord

Zorg ervoor dat de datum en tijd op het apparaat correct zijn ingesteld. Typ een bestandsnaam en klik op OK om door te gaan.

Ray 19.04.2019 02:39 Antwoord

Gebruik 'Vernieuw agenda's' op het tabblad 'Accounts' om te kiezen hoe vaak je Apple Agenda en Google Agenda wilt synchroniseren. Als u de taken niet in het onderdeel iCloud invoert, worden deze niet overgezet naar iCloud.

Marita 22.04.2019 10:58 Antwoord

U kunt notities in deze map verwijderen en deze worden dan ook op uw andere apparaten verwijderd. Selecteer de agenda die u als standaardagenda wilt gebruiken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.