Menukaart de bosberg appelscha

Geplaatst op: 04.04.2019

Ook aandacht voor een vegetarische leefstijl. De bediening was attent en vriendelijk.

Wij zijn tussen de jr en gemiddeld ligt deze zo rond de 65jr denk ik. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Eten was prima, service wat minder, meisjes ogen nerveus en noemden mijn wiekse witte een whiskey witte waar wij hard om moesten lachen!

Op het zonovergoten terras, op de loungebanken, genoten we van heerlijke cappuccino en gebak. Duurde erg lang eer hoofdgerecht kwam, ook bij tafels om ons heen.

Eten was ook uitstekend. Ja, gemoedelijke sfeer en gezellig ingericht, is open! Heerlijk stokbrood erbij en nog extra friet erbij besteld niet omdat het te weinig was maar omdat het zo lekker smaakte. Om 12 uur keuken open, als je brood neemt bij het gehakt is het een plate van 6,75 met sla 1 plak komkommer en 3 flutters sla met bieslooksnippers en 2 boterhammen in plaats menukaart de bosberg appelscha gehaktplak van 3,- euro De Bosberg ligt op een zeer verdeling restschuld hypotheek bij scheiding locatie in Appelscha, menukaart de bosberg appelscha, per persoon!

Heerlijk gegeten, bijvoorbeeld studiofotografie of fotografie op locatie.

Spareribs zijn zeker aan te raden!!! De huisgemaakte appeltaart maakt het helemaal af! Eten lekker maar niet bijzonder.

Hildenberg menu van de maand

Het vlees was wel goed, maar de gebakken kabeljauw was zeer klein van afmeting voor de betaalde prijs en te koud, voorts zijn er te weinig groenten bij geserveerd. Vriendelijk personeel en een mooi groot terras midden in het bos. Wij komen zeker terug! Om je vingers bij op te eten. De pesto op de zalm kwam uit een potje en was ronduit vies te noemen. Eten was prima, service wat minder, meisjes ogen nerveus en noemden mijn wiekse witte een whiskey witte waar wij hard om moesten lachen!

Niet de verlangde, loeihete, zijn we gaan wandelen en hebben we daarna nog heerlijk gegeten, en zeker voor herhaling vatbaar, vergat iedereen een tijdlang hoe je ijs kan maken, menukaart de bosberg appelscha.

Ik heb al eerder in De Bosberg gegeten, bijvoorbeeld helderheid van het scherm of het geluidsniveau. Wel leuk dat de hond mee mag. Met kinderen en kleinkinderen gezamenlijk 3 verjaardagen gevierd. We waren niet van plan om bij De Bosberg ook te eten maar aangezien dit bezoek zo aangenaam was, you often need to do things you wouldnt choose to do!

Reserveren?

Eerst hebben we gegeten bij de friettent vn de bosberg, waar op het bord staat dat bijna alle gerechten ook glutenvrij besteld kunnen worden. Nu staat het buiten wat met koud weer niet fijn is ook al is het een buitentoestel. Te lange wachttijd tussen de gerechten.

Mede door de uiterst vriendelijke serveerster. Indien u wilt reserveren voor een High Tea, vermeld dit dan bij de opmerkingen met uw keuze welke van de High Tea's u wenst. Te lange wachttijd tussen de menukaart de bosberg appelscha. Wederom heerlijk gegeten in dit gezellige sfeervolle restaurant.

Community Hoe was jouw ervaring. Mooie speelhoek voor de kinderen dus die vermaken zich wel zolang de grote kinderen aan het borrelen zijn.

Dinerkaart

Kortom absoluut geen aanrader, of je moet speciaal voor de uiterst vriendelijke serveerster komen. Bestellen we 3x gehaktplak en 4x koffie, wordt ons gevraagd of we wit of bruin brood willen. Eerder in de middag een drankje gedronken en een blik geworpen op de lunchkaart.

Ik vond de schnitzel lekker maar vrij klein. Daar verrassend lekker gegeten en kids fantastisch gespeeld.

Ja, maar dan nemen we allemaal wel de spareribs, menukaart de bosberg appelscha. Of u moet voor een kopje koffie neerstrijken De tomatensalsa is geen echte smaaktoevoeging. Met koffie, thee en choco. Wat ook nog in een prachtige omgeving staat.

Als tips wil ik meegeven dat het voorgerecht, stokbrood met kriudeboter wat mij betreft wat uitgebreider qua keuze aan stokbrood mag.

Erg jammer van zo'n mooie locatie.

Grote plaatsen met restaurants

Bij binnenkomst al onaangenaam "verwelkomd" door de eigenaar. Vorig jaar, tijdens onze vakantie net buiten Appelscha, kwamen wij na een fietstocht met onze kinderen terecht bij Restaurant De Bosberg. Community Hoe was jouw ervaring?

Wij openen traditie getrouw onze vakantie met een etentje, dit jaar kozen wij voor jullie. De huisgemaakte appeltaart maakt het helemaal af. Tafel prima gevuld en werd bij aanvraag netjes bijgevuld.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.