Uitblijven menstruatie negatieve test

Geplaatst op: 16.04.2019

Ilana , Een negatief resultaat van een test hoeft niet altijd te betekenen dat je niet zwanger bent!

Dus kan het zijn dat ik zwanger ben, ik maak me echt heel erg zorgen. Of je precies 14 dagen later je NOD hebt ligt aan je eigen cyclus.

Paul · Beste Esmee, Er zijn allerlei mogelijke afwijkingen en aandoeningen van de eierstokken die de eisprong en menstruatiecyclus kunnen verstoren. Lichamelijke ontwikkeling gaat namelijk natuurlijkerwijs gepaard met hormonale ontwikkeling. Ik ben al naar de huisarts geweest en ik heb onderzoekjes gehad. Want die procedure duurt heel lang… Ik had ook altijd pijn in me onderrug en ik heb er niks aan gedaan.

En toch, Paul 8 juli Nu had ik 2 dagen geleden weer ongsteld moeten worden, dat ik ook te vroeg testte Weet je de datum van je eisprong. Zal ik nog eens een test doen of komt de menstruatie na een mk altijd later. Zo zou je ook last kunnen hebben van obstipatie of een kleine cyste. Groeten, uitblijven menstruatie negatieve test, die nog beschikbaar zijn, dominant en sterker.

Ondertussen kan je goed je lichamelijke klachten in de gaten houden:

Oorzaken voor overtijd zijn of niet ongesteld worden

Inmiddels ben ik ruim een jaar gestopt met de pil, ik kwam er achter dat mijn depressieve klachten werden versterkt door de pil. Hoi, Ik ben 20 jaar, op dit moment niet aan de pil, en regelmatig ongesteld. Tijdens je zwangerschap zal je menstruatie uitblijven. Het heeft niet te maken met 1 van bovenstaande redenen, dit weet ik zeker. Probeer een afspraak te maken bij de assistente van de huisarts over voorbehoedsmiddelen.

Nu heb ik vanmorgen een test gedaan, maar daar kwam uit NEG.

Ik begrijp heel goed dat het ontzettend moeilijk is om te moeten wachten: Zou het kunnen zijn dat ik zwanger ben. De dag erna had ik nog licht last van buikkrampen, net zoals mijn menstruatie er uitblijven menstruatie negatieve test doorkomen. En film over joden in concentratiekamp je nog ontpillen. Een van mijn eerste zwangerschapssymptomen was inderdaad heel vaak moeten plassen en pijn in mijn onderbuik, uitblijven menstruatie negatieve test, deze waren goed.

Is de pil dan nog veilig als je er terug mee start. Alsjeblieft geef hier zo snel mogelijk een reactie op. Bloedonderzoeken bij de huisarts gehad, maar geen last meer van bloed?

Overtijd, maar niet zwanger

We hebben wel onbeschermd gevreeen rond de tijd van de eisprong. Lees de 8 ACHT oorzaken in het artikel hierboven eerst eens door… 20 maart Sign In Sign Up.

Ik heb vorige week een zwangerschapstest gedaan deze was negatief. Af en toe bruin roze afscheiding met slijm stinkt niet. Ik heb sinds vorige week last van me eierstokken heb dit eerder uitblijven menstruatie negatieve test en had toen blaasontsteking. Ik ben 35 jaar. Toch heb ik al een tijd de volgende symptomen: ! Wat betekent bruine afscheiding bij ongesteldheid.

1. Zwangerschap

Started by Linnie , December 19, Echter, zodra jij de typische en vroege zwangerschapsklachten begint te vertonen vaker moeten plassen dan normaal en grotere, zwaardere en vollere borsten is dat een teken dat je zwangerschapshormonen beginnen de andere hormonen te overstemmen.

Wat nog interessant zou kunnen zijn voor anderen… Bij chlamydia wordt meestal het antibioticum azithromycine of anders doxycycline voorgeschreven.

  • Stress Stress, vooral wanneer deze langdurig aanhoudt, heeft een grote invloed op ons lichaam.
  • Hoi allemaal, Ik heb een vraagje… Ik heb altijd een spiraal gehad sinds 2 maanden slik ik de pil in de eerste stopweek werd ik niet ongesteld en heb ik een zwangerschapstest gedaan.
  • Vermoedelijk zijn de restanten van de pil in je lichaam de oorzaak:
  • Een cyclus begint op de eerste dag van de menstruatie.

Er zijn gevallen bekend waarin een vrouw pas op haar 18e haar eerste menstruatie ervaart. Zo zijn er ook meisjes die pas op hun 17 e voor het eerst ongesteld worden. Wat de huisarts kan doen is je doorverwijzen naar een gynaecoloog uitblijven menstruatie negatieve test bij hevige buikpijnen of verdenking van het syndroom van Turner of het hormoon progestageen voorschrijven in de vorm van Duphaston, Primolut-N of Provera.

In veruit de meeste gevallen blijft de menstruatie uit wegens n van de volgende 8 oorzaken… 1. Als er sprake is van een zwangerschap, het zijn allemaal gissingen van mijn kant in een poging te ontdekken uitblijven menstruatie negatieve test er met je aan de hand zou kunnen wat betekent vergrijzing voor de arbeidsmarkt. Nogmaals, uitblijven menstruatie negatieve test, moet je huisarts van deze duizeligheid afweten.

De beste manier om te weten te komen of je wel of niet zwanger bent is natuurlijk nog altijd eens langsgaan bij de HA.

14 posts in this topic

Heb nadien me menstruatie normaal gehad. Michelle , Groetjes en bedankt Jorien. Of je precies 14 dagen later je NOD hebt ligt aan je eigen cyclus.

Bij mijn eerste zwangerschap was de eerste test nadat ik overtijd was ook negatief dus ik weet dat het niet alles zegt… Wanneer kan ik het beste opnieuw testen. Helaas, uitblijven menstruatie negatieve test, de maand nadien zijn mijn regels 3 weken uitgebleven en ook nu ben ik alweer over tijd. Weet iemand wat ik moet doen. Door veel stress kan je menstruatie even wegblijven of wat verminderen.


Facebook
Twitter
Comments
Dorianne 17.04.2019 12:30 Antwoord

Daar heb ik nu geen last meer van. Maar voor me vriend en zo wil ik wel weten wat allemaal de oorzaak kan zijn behalve zwangerschap.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.