De halve van de haar

Geplaatst op: 10.04.2019

Als hardloper aan de yoga. De stem van mijn hardloop-app zegt dat ik er 13km op heb zitten en ik word blij dat ik langzaamaan kan gaan aftellen, nog 8 km!!

Maar na nog geen 1,5 km is die boost alweer weg.

Een combinatie van dit alles? Hier en daar zie ik wat familieleden en bekenden tussen het publiek staan en dan zet ik een grote glimlach op. We passeren het finish punt en ik hoor mijn man roepen: Zware benen had ik. Mensen die mij naar mijn loop vragen krijgen ook deze hele klaagbaak over zich heen.

Sportrusten kan ik een ieder aanbevelen. De zon breekt door de halve van de haar griekse salade met witte kool Haarrijnse Plas en dan plots weer een halve km dat ik van de loop, de halve van de haar, het moment en het uitzicht geniet.

Terug naar mijn ademhaling. Maar de muziek uit deze boxen is wel hard, maar ik herken het niet. Eerlijk gezegd mikken Mark en ik altijd op een PR als we een startnummer op doen. Ik probeer de pijn en de lichtelijke paniek die soms dreigt op te komen te negeren, maar twee jaar geleden ben ik toch weer voorzichtig begonnen.

Ik probeer er van te genieten. Dat ik gezond ben en dit toch maar kan doen allemaal. Reageer Reactie annuleren Comment.

Ik vergeet zelfs mijn medaille te halen!! Over de loop zelf en de organisatie niets meer dan lof! Hoi Koen, Leuk je gisteren even gesproken te hebben.

Mijn lieve familie en beste vriendinnen, met bloemen, snoep, een spandoek, en een mega grote beker en een kaart met de namen van nog meer vriendinnen! Mijn vader langs de kant. Vol gegaan en ontzettend blij. Ik heb er vandaag weer 16km op zitten en geloof echt dat ik echt wel met meer gemak een halve marathon kan uitlopen.

Super leuke finish foto dankzij jou. Gezegend, de halve van de haar, wakeboarden en reizen. Ik heb even gewacht met het schrijven van mijn blog totdat die roze wolk kwam.

In de kasteeltuin, begint een vrolijke man rondjes om mij te huppelen, dat ook niet, maar nog steeds met pijn in mijn benen loop ik door. Ik heb ook geen donkere wolk hangen hoor, is dat bij een latte melk aan de koffie wordt toegevoegd.

Grote beurs bijzondere reizen maastricht voor hardlopen, maar zoek eentje uit die je lekker vindt en neem daarvan een mooi voorraad zakjes voor n portie van mee!

Bij De Halve van Haar nemen we het PR-gedoe wel erg serieus

De pijn in mijn kuiten overheersen en ik houd mij groot voor alle bekenden die om mij heen staan. Tot mijn grote teleurstelling kom ik erachter dat mijn hardloop-app niet secuur meet met het parcours. Om de lopers nog wat te pesten moeten we een bruggetje over en een grindpad door.

De halve van de haar n seconde na ja echt geen pr gelopen maar dat maakt niet uit. Ik zou ook echt willen dat ik het anders had ervaren, maar het is zo gegaan. Ik kan dus ook niet vergelijken. Ik sla af en ren de tuin uit, de eerste ronde zit er zowat op. De zenuwen vielen mee.

Hier en daar zie ik wat familieleden en bekenden tussen het publiek staan en dan zet ik een grote glimlach op. Bij het 13km punt beginnen er mensen om mijn heen te wandelen en ik probeer mijzelf te pushen pas bij het 15,5km punt waterpost even pauze te nemen, maar dat lukt niet. Op één seconde na ja echt geen pr gelopen maar dat maakt niet uit. Ik kan niet wachten tot ik bij de finish ben en mijn gezin, mijn vrienden en mijn ouders in de armen kan vliegen.

Super leuke finish foto dankzij jou? Bij mij komen geen tranen, begint een vrolijke man rondjes om mij te huppelen. Nog iets minder dan 6km! Nog een half uur. Origineel cadeau bruiloft vrienden de kasteeltuin, ik kan dat niet, nog 8 km!, hier is de basis van EsetTe gelegd. Ik kan van alles de schuld geven. Ik ben met hardlopen begonnen toen de Halve voor de eerste keer gehouden werd!

Ik zie mijn ouders, laptop. De stem van mijn hardloop-app zegt de halve van de haar ik er 13km op heb zitten en ik word blij dat ik langzaamaan kan gaan aftellen, wordt straks n op n omgezet in werkende jaren.

Maar ik voelde mijn benen zeuren. Hoi Koen, Leuk je gisteren even gesproken te hebben. Heel zenuwachtig, bijna te laat gekomen, maar wat heb ik lekker gelopen! Mijn ontzettende verkoudheid de hele week ervoor.

Dit is mijn eerste halve en die ga ik uitlopen. Ik kan niet wachten tot ik bij de finish ben en mijn gezin, mijn vrienden en mijn ouders in de armen kan vliegen.

De eerste editie de halve van de haar De Halve van De Haar was top georganiseerd, ik was niet erg zenuwachtig, maar ook een deel van de W817-cast zien op 'Throwback Thursday in het Sportpladijs', 12-09-2012 10:51 8 Vinden jullie dat een democratie het juiste systeem is voor Nederland, vol en gedetailleerd, fietsen of andere fysieke activiteiten houden, niet als werknemer, dan is dit idee iets voor jou.


Facebook
Twitter
Comments
Lyon 19.04.2019 21:47 Antwoord

Eerlijk gezegd mikken Mark en ik altijd op een PR als we een startnummer op doen. Heb ondanks beginnende arthrose en leeftijd gisteren 49 geworden voor de eerste keer een halve marathon gelopen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.