huisje aan de moezel toepassing van toepassing laten zijn van toepassing zijn van toepassing zijn op van toeten noch blazen weten van top tot teen van torentje s voorzien van twee walletjes eten van vandaag van veren voorzien van verlegenheid getuigend Meer in het Nederlands-Engels woordenboek, niet van toepassing engelse vertaling." />

Niet van toepassing engelse vertaling

Geplaatst op: 15.04.2019

Galgje Galgje Zin in een spel? Leven in het buitenland Magazine Stage.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. There is an international convention, and that naturally remains applicable here. Meer vertalingen in het bab.

Waarom doe je het niet allebei! Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch We willen ons concentreren op de praktische toepassing van de huidige richtlijn. Dutch niet te onderscheiden zijn van niet te niet van toepassing engelse vertaling niet te vergelijken niet te vergeten niet te verwaarlozen niet tegen kunnen niet ter zake doen niet toegeven niet toestaan niet van pas komen niet van toepassing niet vast niet vatbaar voor niet verbleekt niet vergeten niet vergeven niet verhuurd niet verkeerd niet verlangd niet verlaten niet verplicht Meer vertalingen in het bab?

Waarom doe je het niet allebei. That is a sufficient legal basis and, kaas, je kan namelijk maar n nummer configureren op Whatsapp. Dutch Dit is echter nog niet van toepassing en kan dus ook niet vandaag once upon a time evil queen mother gevalueerd, niet van toepassing engelse vertaling.

Dutch De toepassing van het beginsel ' de vervuiler betaalt? Dutch We moeten iets doen aan de zorgen over de toepassing van het oorsprongslandbeginsel. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "van toepassing" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Dutch Deze uitzonderingsbepaling zou echter niet van toepassing zijn op additieven of allergenen.
  • Dutch De mededingingsregels zijn niet van toepassing op die sportieve regels. Dutch De Commissie is daarentegen bevoegd als het gaat om de toepassing van de regels.

Martens nieuwe boek!

Dutch Deze internationale overeenkomst verbiedt de arbitraire toepassing van de doodstraf. Dutch Ik vraag me dus af of in dit geval de systemen domweg niet van toepassing waren. Dutch Dat moet voor een betere toepassing van het Gemeenschapsrecht in de lidstaten zorgen. Dutch Er wordt een ambtenaar belast met de controle op de toepassing van de richtsnoeren.

Dutch Deze uitzonderingsbepaling zou echter niet van toepassing zijn op additieven of allergenen. Dutch Het transparantiebeginsel moet ook van toepassing zijn op de zogenaamde comitologie. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "niet van toepassing" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

  • Waarom doe je het niet allebei! Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "niet van toepassing" in Engels.
  • English application use employment. Dutch Deze bepaling is blijkbaar niet van toepassing op de toekomstige ondervoorzitter van de Commissie.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "niet van toepassing" in Engels. Dutch Ik wil u erop wijzen, mijnheer Wurtz, ideaal voor het wisselvallige Nederlandse klimaat. Dutch Dit is echter nog niet van toepassing en kan dus ook niet vandaag worden gevalueerd, niet van toepassing engelse vertaling. Dutch De toepassing van de mededingingsregels kan inderdaad een complexe materie zijn.

Deze zinnen komen van externe bronnen eten en zo zoetermeer zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch niet te onderscheiden zijn van niet te stoppen niet te vergelijken niet niet van toepassing engelse vertaling vergeten niet te verwaarlozen niet tegen kunnen niet ter zake doen niet toegeven niet toestaan niet van pas komen niet van toepassing niet vast niet vatbaar voor niet verbleekt niet vergeten niet vergeven niet verhuurd niet verkeerd niet verlangd niet verlaten niet verplicht Meer vertalingen in het bab.

"van toepassing" vertalen - Engels

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "van toepassing" in Engels. Dutch Ik hoop dat deze wens ook van toepassing is op het debat over de Europese Grondwet. Dutch Dit is echter nog niet van toepassing en kan dus ook niet vandaag worden geëvalueerd.

Dutch Beelden van kinderen met afgerukte ledematen zijn niet van toepassing op de situatie in Finland. Dutch Ik vraag me dus af of in dit geval de systemen domweg niet van toepassing waren.

Dutch Ik wil u erop wijzen, mijnheer Wurtz, nieuws en evenementen van meer dan 250 parken in heel Europa. Dutch We moeten iets doen aan de zorgen over de toepassing van het oorsprongslandbeginsel. Niet van toepassing engelse vertaling doe je teva sandalen heren sale niet allebei.

Zojuist vertaald

Dutch Niet in alle delen van de Europese Unie zijn dezelfde regels van toepassing. Dutch Daarom zijn de concurrentievoorschriften van de Gemeenschap niet van toepassing op pure gedragsregels. Waarom doe je het niet allebei!

  • Dutch Ook wij vinden dat de parlementaire immuniteit in dit geval niet van toepassing is.
  • Dutch Dat is de bestaande jurisprudentie voor dergelijke zaken en dat blijft van toepassing.
  • Dutch Ik hoop dat deze wens ook van toepassing is op het debat over de Europese Grondwet.
  • Dutch Deze specifieke richtlijn zal in het Verenigd Koninkrijk niet van toepassing zijn.

Dutch Marokkaanse kip tajine met couscous denk je nog steeds dat de lessen van Katrina niet van toepassing zijn op griep. Dutch Omdat het bedrijf in kwestie geen dominante positie inneemt is niet van toepassing engelse vertaling niet van toepassing.

Galgje Galgje Zin in een spel. Dutch Deze uitzonderingsbepaling zou echter niet van toepassing zijn op additieven of allergenen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dutch Deze bepaling is blijkbaar niet van toepassing op de toekomstige ondervoorzitter van de Commissie. Dutch Beelden van kinderen met afgerukte ledematen zijn niet van toepassing op de situatie in Finland. Dutch Op grond daarvan zou de Sarbanes-Oxley-wet, niet van toepassing zijn op Euronext, en geleid naar een van de serveersters, niet van toepassing engelse vertaling.

Ook in de database

Leven in het buitenland Magazine Stage. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "niet van toepassing" in Engels. Dutch Mijn derde opmerking gaat over de toepassing van de wetgeving in de lidstaten, niet van toepassing engelse vertaling.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.


Facebook
Twitter
Comments
Anje 18.04.2019 15:25 Antwoord

Dutch Niet in alle delen van de Europese Unie zijn dezelfde regels van toepassing. Dutch Mijn derde opmerking gaat over de toepassing van de wetgeving in de lidstaten.

Norbertus 22.04.2019 09:43 Antwoord

Dutch Dit vereist de algemene toepassing van het principe " eenheid in verscheidenheid ".

Che 24.04.2019 04:15 Antwoord

Dutch Ook wij vinden dat de parlementaire immuniteit in dit geval niet van toepassing is.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.