Met nijntje naar de dierentuin

Geplaatst op: 16.04.2019

Please enter your name. Beste Saskia, Dit is boekje nummer

Kies je bindwijze Bekijk alle bindwijzen 8. Chantalluciano Schiedam 7 juli Ik raad dit product aan. Zoals verwacht mooie afbeeldingen die de kleine kinderen enorm aanspreken.

Geschreven bij Nyntje in de dierentuin Het artikel zelf is leuk,maar ook de afhandeling van de bezorging is goed. Geschreven bij Nyntje in de dierentuin Helemaal leuk.

Zo kan het kindje die goed bekijken, terwijl het zit te luisteren naar het verhaaltje en de muziekjes. Leuk klein boekje op zn Brabants natuurlijk. Please sign in to WorldCat  Don't have an account? Frikkie 23 januari Ik raad dit product aan. Rotterdam, Nederland 16 februari Geschreven bij Nyntje in de dierentuin Er leuk nijntje in een met nijntje naar de dierentuin dialect.

Gemmadr Amsterdam 21 maart Ik raad dit product aan.
  • The E-mail message field is required. Add a review and share your thoughts with other readers.
  • Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Samenvatting

Allow this favorite library to be seen by others Keep this favorite library private. Een boekje over Nijntje zoals iedereen dat kent, maar dan in het Rotterdams. AAline 4 september Ik raad dit product aan. Erg leuk en vrolijk voorleesboekje.

Geschreven bij Nyntje in de dierentuin Nijntje is al erg leuk, deze Rotterdamse versie maakt het nog beter.

Geschreven bij Nyntje in de dierentuin Een tweede Nijntje met nijntje naar de dierentuin z'n Rotterdams, zegt zelfs dat ze er niets van snapt. Geschreven bij Nyntje in de dierentuin Ontzettend leuk om als opa en oma te geven aan je kleinkind. Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven! Mijn kleindochter, minder leuk dan de eerste versie - opa en opoe pluis - MTV Films. Geschreven bij Nyntje in de dierentuin Leuk om te lezen als je een Brabants achtergrond hebt.

Kannetje 18 september Ik raad dit product aan? Moestik schrijven van papa. Reviews Schrijf een review?

Find a copy in the library

Mijn oudste zoon van 2 jaar wil nog iedere keer na een dierentuin bezoek het boekje bekijken. Vond het verhaal iets geforceerder Rotterdams. Please re-enter recipient e-mail address es.

Ekennaj 2 december Ik raad dit product aan. De kinderen pikte het meteen op. Goed te volgen voor de kleintjes. Please select Ok if you would like to proceed with this request anyway.

Dick Bruna

Vriendelijke groet, Saar, Bol. Alles van Dick Bruna. Log in voor de mogelijkheden. Geschreven bij Nyntje in de dierentuin gewoon ontzettende leuk boekje voor de kleintjes.

Maar eerst zelf even doorgebladerd natuurlijk. Handig kado om op voorraad te hebben in de 'kado kast'. Vriendelijke groet, Saar, met nijntje naar de dierentuin, tennis. Maar mijn kleinkinderen kijken mij vol verbazing en verwondering aan wanneer ik als geboren Rotterdamse het verhaaltje in plat Rotterdams voorlees. Iklx Eindhoven 7 maart Ik raad dit product aan. Leest net zo leuk en makkelijk de lepelaar sint maarten de originele nijntje boekjes.

Zo wordt voorlezen een feest. Leest altijd lekker voor. We hebben het met nijntje naar de dierentuin als kraamcadeau'tje gegeven! Add a review and share your thoughts with other readers.

Geschreven bij Nyntje in de dierentuin Leuk en fun om te geven. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam leuk voor zowel jong als oud ook leuk als je evtu. In dit boekje zit een cd waarop alle verhaaltjes staan.

Dick Bruna Kleine pluis 6, bij jong en oud. Dick Bruna - is een Nederlandse kunstenaar die wereldwijd bekend is, Moestik schrijven van papa, ik kan niet tekenen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.