In plaats van engels translate

Geplaatst op: 09.01.2019

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien die remplacer bevatten 23 voorbeelden met overeenstemmingen. English to captivate to engulf to ingest to levy to swallow up.

EN in lieu of. Had de eeuwige jeugd gevraagd Galgje Galgje Zin in een spel? Acht jaar in plaats van levenslang. Ils cultivent plutôt que de s'entretuer.

Dutch Ons gaat het om:

Dutch Wij moeten niet de plaats innemen van de Algerijnen om hun lot te bepalen. EN in lieu of. Voorbeelden zien die non bevatten voorbeelden met overeenstemmingen!

Dutch Thans gaat het erom de boeren te helpen om bter in plaats van mr te produceren. Elle s'est montre agressive au lieu de contrer mon argument!

Dutch Volgens dezelfde statistieken zal het toerisme in de eerste plaats in de wereldindustrie innemen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Zojuist vertaald

Dutch Een overvloed aan informatie kan in plaats van een handicap juist een verrijking zijn. Tu parles au lieu de creuser.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch De tweede vergadering van de raad van bestuur vond vorige week dinsdag plaats. Dutch In plaats van de juridische zekerheid te vergroten, dragen ze bij aan onzekerheid. Dutch in overweging gebracht in overweging nehmen in pacht hebben in pand geven in paniek raken in paren voorkomen in perspectief in petto in petto hebben in plaats daarvan in plaats van in porties delen in praktijk brengen in principe in principe accepteren in principe niet in puin liggen in quarantaine plaatsen in quarantaine zetten in rechte optreden in regimenten opdelen Translations into more languages in the bab.

  • Dutch Subsidies kunnen niet de plaats innemen van het economisch beleid en van het klassieke werkgelegenheidsbeleid.
  • Dutch De innovatieve maatregelen zouden dan eerder frustratie veroorzaken in plaats van vreugde. Dutch In plaats van te besluiten of je wel of niet in God gelooft, moet je eerst iets doen.

Omdat hij schaken speelt in plaats van dammen. Voorbeelden zien voor de vertaling au lieu de voorbeelden met overeenstemmingen. Dan ruikt het italiaans in plaats van jamaicaans. English in- im- il. Dutch De uitbreiding vond plaats en we voerden het Europees nabuurschapsbeleid in.

"vond plaats" vertalen - Engels

Dutch in overweging gebracht in overweging nehmen in pacht hebben in pand geven in paniek raken in paren voorkomen in perspectief in petto in petto hebben in plaats daarvan in plaats van in porties delen in praktijk brengen in principe in principe accepteren in principe niet in puin liggen in quarantaine plaatsen in quarantaine zetten in rechte optreden in regimenten opdelen Translations into more languages in the bab.

Dutch Wij hebben in plaats van verwijdering nu de mogelijkheid tot betere samenwerking. Living abroad Magazine Internships. Voorbeelden zien voor de vertaling en lieu et place d' 36 voorbeelden met overeenstemmingen.

Ze wilde perse hier komen in plaats van Lenox Hill. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. EN to take place to happen. English to place to position to put to class to enchase to lay down to localize to locate to put down to sort in plaats van engels translate place on to prepend.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk.

Ook in de database

Translations into more languages in the bab. Il y 30 gardes armés dehors, et tu es là, à la place de Nora. Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages.

Voorbeelden zien voor de vertaling en lieu et place d' 36 voorbeelden met overeenstemmingen. Mais au lieu de brler du fuel pour a, on utilise la fission nuclaire. English court job location office place room seat city function post spot square town village courtyard place to sit yard stead, in plaats van engels translate.

Parkeerplaats huren bergen op zoom Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Oui, au lieu de me pomper l'air, want alleen meer tijd nemen is niet voldoende? Voorbeelden zien voor de vertaling plutt que de voorbeelden met overeenstemmingen. English to place in plaats van engels translate position to put to class to enchase to lay down to localize to locate to put down to sort to place on to prepend!

J'ai prfr m'occuper plutt que de tourner en rond?

"plaats innemen" vertalen - Engels

English to place to position to put to class to enchase to lay down to localize to locate to put down to sort to place on to prepend. Dutch in overweging gebracht in overweging nehmen in pacht hebben in pand geven in paniek raken in paren voorkomen in perspectief in petto in petto hebben in plaats daarvan in plaats van in porties delen in praktijk brengen in principe in principe accepteren in principe niet in puin liggen in quarantaine plaatsen in quarantaine zetten in rechte optreden in regimenten opdelen Translations into more languages in the bab.

Voorbeelden zien die contre bevatten 36 voorbeelden met overeenstemmingen. En in plaats van Nora heb ik jou.

Dutch In plaats van te besluiten of je wel of niet in God gelooft, moet je eerst iets doen. Hangman Hangman Fancy a game. English in- im- il.


Facebook
Twitter
Comments
Noëll 17.01.2019 21:22 Antwoord

Dutch Diegenen van ons die hun plaats innemen hebben nog heel wat te doen om ze te evenaren. Lederen poefs in plaats van stoelen.

Jeronimus 25.01.2019 03:38 Antwoord

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch Ik heb de gedachtewisseling bekeken die gisteravond in het Parlement plaats vond.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 dimodif.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.